لیست اخبار صفحه :17
بایدها و نبایدهای استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده

بایدها و نبایدهای استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده

دکتر عباس شاهسونی، در گفت و گو با وبدا، درخصوص نحوه استفاده صحیح از ماسک برای محافظت از کروناویروس جدید، گفت: مطابق دستورالعمل های منتشر شده سازمان جهانی بهداشت، افراد سالم فقط در زمانی که با فرد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا (دارای علائم سرفه های خشک، عطسه و تب) مواجهه دارند نیاز به استفاده از ماسک مناسب را دارند.

راهنمای مدیریت استرس برای کارکنان حوزه حمل نقل عمومی درشرایط بحران (ویروس کرونا)

راهنمای مدیریت استرس برای کارکنان حوزه حمل نقل عمومی درشرایط بحران (ویروس کرونا)

این روزها شما در داخل تاکسی، اتوبوس، یا مترو، بیشتر از هرکس دیگری در مورد ویروس کرونا و اخبار متفاوتی که از تعداد مبتلایان و مرگ ومیر ناشی از این بیماری در گوشه و کنار دنیا و کشورمان رخ داده، از زبان مسافرین میشنوید، توجه داشته باشید که شنیدن مدام این اخبار و یا دیدن مسافرانی با نشانههایی از سرماخوردگی و سرفههای مکرر ممکن است در شما ایجاد نگرانی و ترس از مبتال شدن به بیماری کند. درصورتی که نشانههایی که در قسمت الف آمده را در خود احساس کردید، میتوانید برای کاهش نگرانی و استرس خود اقداماتی را که در قسمت ب ذکر شده است را انجام دهید.

سیستم ایمنی

سیستم ایمنی

سیستم ایمنی مجموعه ای از سلول ها و ارگان هایی است که باعث حفاظت بدن از بیماری می شوند و در صورت بروز بیماری باعث بهبودی و بازگشت سلامتی می شوند.مولکول‌های اصلی سیستم ایمنی شامل گره‌های لنفاوی، لوزه‌ها، طحال، مغز استخوان و تیموس هستند.

نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های تنفسی در  سالمندان

نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های تنفسی در سالمندان

در بحث بیماری های تنفسی، آنفلوآنز و کرونا، یکی از گروه های سنی که احتمال دارد در معرض ابتلا باشد گروه سنی سالمندان ، یا افرادی که دارای ضعف سیستم ایمنی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سوءتغذیه(لاغری و چاقی) و... می باشند که در ذیل توصیه هایی بهداشتی تغذیه ای را تقدیم می نماییم:

مهارت کنترل استرس

مهارت کنترل استرس

استرس را می توان به عنوان یک تجربه هیجانی منفی که با تغییرات شیمیایی، روان شناختی، شناختی و رفتاری همراه می باشد، تعریف کرد. این تغییرات در جهت اتفاق یا عوض کردن تغییرات آن می باشد. یک حادثه می تواند برای یک نفر استرس زا باشد ولی برای فرد دیگر استرسی نداشته باشد. استرس نتیجه ارزیابی فرد از موقعیت است، یعنی اینکه فردی برای پاسخگویی به آن موقعیت، توانایی و منابع فردی کافی دارد یا خیر. وقایعی که منفی و غیر قابل کنترل بوده و فرد را در خود غرق می کنند ترس آورتر از مسائل مثبت، واضح و قابل کنترل هستند.

دستورالعمل کلی در مورد کاربرد ضدعفونی کننده ها و گندزداها در منازل و  مراکز صنفی برای مقابله با کرونا

دستورالعمل کلی در مورد کاربرد ضدعفونی کننده ها و گندزداها در منازل و مراکز صنفی برای مقابله با کرونا

برای رقیق سازی و بهینه مصرف ضد عفونی کنندها نکات و جوانب مهمی وجود دارد که رعایت آنها به منظور کنترل موثر و رعایت ایمنی الزامی است . برخی از این نکات بر روی برچسب آنها قید شده است .

خودمراقبتی، مهمترین راه جلوگیری از ابتال به کرونا ویروس جدید

خودمراقبتی، مهمترین راه جلوگیری از ابتال به کرونا ویروس جدید

بیماری کروناویروس جدید چیست ؟ کرونا ویروس ها گروهی از ویروس ها هستند که هم در انسان وهم در برخی حیوانات می توانند باعث بیماری شوند. درانسان ،برخی از کورونا ویروس ها صرفا بیماری خفیف مانند سرماخوردگی ایجاد می کنند.بیماری کروناویروس جدید یک بیماری ویروسی و بسیار مسری است که اولین بار در شهر ووهان کشور چین شناسایی گردید. عالئمی شبیه آنفلوانزا ، سارس و سایر بیماری های شدید تنفسی دارد . عامل این بیماری به اختصار 9102- nCoV نامگذاری شده است بعد ازشناسایی موارد اولیه بیماری در شهر ووهان چین به علت مسری بودن شدید ، این بیماری به شهرهای دیگر چین هم گسترش پیدا کرد سپس مواردی از بیماری هم در کشورهای دیگر مانند تابلند، ژاپن، کره جنوبی، آمریکا و برخی کشورهای دیگر مشاهده گردید.

با اضطراب ویروس کرونا چه کنیم؟

با اضطراب ویروس کرونا چه کنیم؟

* چگونه ایمن بمانیم و همزمان با اضطراب کنار بیایم؟ این روزها خیلیها اضطراب ابتلا به ویروس کرونا را دارند. اضطراب واکنش طبیعی به شرایط سخت و تهدید آمیز است، اما اگر شدید و طولانی شده و رنج ایجاد کند، زندگی را مختل میکند. اضطراب میتواند روی سیستم ایمنی تأثیر منفی داشته باشد و بدن را در برابر بیماریها تضعیف کند.گاهی نیز اضطراب باعث رفتارهای ناکارآمد میشود. برای مثال ممکن است باعث شود مکرراً اخبار اشتباه یا ناخوشایند را برای هم ارسال کنیم وپیامهای درست و دستورالعملهای علمی را ندیده بگیریم. کارهایی که فرد مبتلا به اضطراب انجام میدهد و چرخهی اضطراب خودش و دیگران رابیشتر میکند عبارت است از جستجوی مداوم خبر در رسانهها، شبکههای اجتماعی نامعتبر. عدم اطمینان و بزرگنمایی خطرات از ویژگیهای افراد مضطرب است. اشخاصی که از قبل دچار اختلال اضطراب منتشر، اختلال اضطراب بیماری و اختلال وسواسی جبری بودهانددر این شرایط اضطراب بیشتری را تجربه میکنند.