انجام 2119 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در برنامه سلامت نوروزی 1398
در برنامه سلامت نوروزی 1398 از تاریخ 20 اسفند 1397 تا اول فروردین ماه 98، تعداد 2119 مورد بازرسی بهداشتی انجام شد.
نظام مراقبت بیماری ها در ایام تعطیلات سال نو به فعالیت خود ادامه می دهد
با آغاز سال نو نظام مراقبت و پیشگیری از بیماری ها در زمینه های مختلف به فعالیت خود ادامه می دهد. از جمله این موارد می توان به کنترل بیماری های تنفسی، مسمومیت های غذایی، فلج شل حاد، سرفه مزمن، هاری و حیوان گزیدگی، و نمونه برداری هایپو تیروییدی اشاره کرد. در اولین روز از فعالیت های نوروزی نظام مراقبت بیماری ها 24 مورد سرفه مزمن و سه مورد جدید حیوان گزیدگی کشف و پیگیری های لازم انجام شد. همچنین 16 مورد بازدید فعال از بیمارستان ها صورت گرفت و 82 مورد نمونه برداری هایپو تیروییدی برای نوزادان تازه متولد شده انجام شد.
آغاز نظارت های بهداشت محیط بر محل های برگزاری مراسم اعتکاف
با آغاز مراسم اعتکاف و اهمیت نظارت بر وضعیت بهداشتی امکان محل برگزاری نظارت های لازم توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت آغاز شد. این نظارت ها شامل کنترل وضعیت بهداشت فردی متصدیات تهیه و توزیع غذا، کنترل غذای سحری و افطار، نظارت بر رعایت موازین بهداشتی شامل کنترل زنجیره سرما و گرمای غذا، کلرسنجی آب های مصرفی و بازدید از وضعیت فیزیکی مساجد محل برگزاری اعتکاف می باشد. با توجه به اهمیت بهداشت آب آشامیدنی قرص های ژاول پارت تحویل متصدیان مربوطه داده می شود و روش استفاده آن به آنان آموزش داده می شود.
بیش از 3 و نیم تن مواد غذایی فاسد کشف و از گردونه مصرف خارج گردید.
بدین ترتیب در 8 روز اول طرح سلامت نوروزی 1568 مورد نظارت صورت پذیرفته که در این حین بیش از 3700 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و معدوم گردید.
در چهارشنبه سوری فرزندانمان را با خطر تنها نگذاریم!
ظروف تحت فشار گاز و قوطی های حشره کش و اسپری ها را به خصوص در روزهای آخر سال و چهارشنبه سوری از دسترس کودکان و افراد نابالغ دور نگهداریم.
تعداد بازدیدهای بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از مرز 1200 مورد گذشت
در هفتمین روز از برنامه کشیک سلامت نوروزی 247 مورد نظارت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گردید که تعداد بازدید ها تا این تاریخ به 1247 مورد رسید.
بخشی از فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط در ششمین روز از طرح سلامت نوروز ی
در ششمین روز از اجرای طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان طی 220 نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی بیش از 1 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و از گردونه مصرف خارج گردید
کلیه کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی تجلیل شدند.
در این مراسم که با حضور مسئولین مرکز بهداشت استان و شهرستان و کلیه کارشناسان تغذیه برگزار شد، دکتر کرملو فر، رئیس مرکز بهداشت شهرستان درخصوص اهمیت بحث تغذیه و نقش آن در کنترل بیماریهای غیرواگیر عنوان نمودند که بحث تغذیه در حوزه بهداشت جامعه نگر است. یعنی علاوه بر رائه خدمات سلامتی و بهداشتی به رژیم درمانی در 4 بیماری چاقی، دیابت، فشارخون و چربی خون بسیار فعال و پرتلاش هستند.
بیش از 1900کیلوگرم مواد غذایی در طی 5 روز توسط کارشناسان بهداشت محیط کشف و توقیف گردید.
در اخرین جمعه سال 97 و در ادامه کشیک نوروزی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان 195 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، تفریحی و بین راهی انجام و 643 کیلو گرم مواد غذایی فاسد کشف و از گردونه مصرف خارج گردید.