بخشی از فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط در ششمین روز از طرح سلامت نوروز ی
در ششمین روز از اجرای طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان طی 220 نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی بیش از 1 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و از گردونه مصرف خارج گردید
در ششمین روز از اجرای طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان طی 220 نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی بیش از 1 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و از گردونه مصرف خارج گردید. از فعالیتهای این روز می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- معدوم سازی خمیر شیرینی با بوی فساد
- توقیف 10 لیتر شیره انگور فاقد مشخصات در یک واحد شیرینی پزی
- توقیف 300 لیتر گلاب فاقد مجوزهای لازم از یک واحد کارگاه شیرینی پزی
- معدوم بیش از یک تن عسل به علت تقلب
- تعطیلی موقت یک واحد رستوران جهت نظافت
- توقیف و معدوم سازی سفیده تخم مرغ از یک واحد قنادی
- یدسنجی و سنجش شوری از واحدهای تحت پوشش
- سنجش دما با دستگاه پرتابل و تذکرات بهداشتی لازم
- معدوم نمودن دوغ و ماست تاریخ گذشته و تذکر به متصدی در این خصوص
- نظافت مرکز عرضه شیرینی بعد از تذکر شفاهی
- تذکرات بهداشتی لازم درخصوص نگهداری پسماند در مرکز تهیه و عرضه غذا بیرون بر
- تذکر شفاهی در خصوص استفاده از ظروف پلی استایرن و تعویض آن
- تذکرات لازم بهداشتی در خصوص اتاق استراحت
- معدوم نمودن ۱۲۰ لیتر روغن
- تذکر و صدور اخطاریه در خصوص بهداشت مواد غذایی،یخچال و ابزارآلات و ساختمان
- تذکر در خصوص بهداشت فردی و اصلاح در محل
- آموزش عملی و انجام چهار مرحله سالم سازی سبزیجات توسط اغذیه فروشی
- جهت پلمب کارگاه شیرینی پزی در محدوده میدان مطهری مراجعه گردید با توجه به اینکه متصدی ۹۰ درصد نواقص را برطرف نموده بود در نتیجه تا صبح روز بعد درخواست مهلت داشت که پس از هماهنگی با ستاد با وی مساعدت گردید.
- تذکر درخصوص انبار کردن ارد خارج از انبار نانوایی بصورت غیر بهداشتی در بلوار عابدی خیابان شهید حسینی
- همچنین شخصی که عامل توزیع رب فله ای فاقد مشخصات و در شرایط حمل نامناسب بود (حمل با پراید ) در حالی که قصد توزیع رب فله ای در خیابان دورشهر را داشت شناسایی شد و تحت پیگرد قانونی قرار گرفت .