• 1400/07/28 - 11:33
  • 270
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر بهرام سرمست عنوان کرد؛

پوشش واکسیناسیون دربخش‌های تابعه قم مطلوب نیست

استاندار قم با تاکید به واکسیناسیون عمومی گفت: ضریب واکسیناسیون در شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه قم مطلوب نیست و فرمانداران و مسئولان این مناطق باید نسبت به فرهنگ‌سازی و ترغیب مردم به دریافت واکسن اقدام کنند تا دراین رابطه به متوسط کشوری برسیم.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر بهرام سرمست استاندار قم درحاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران قم در سالن کرامت استانداری، افزود: توسعه واکسیناسیون برای جلوگیری از شیوع احتمالی موج ششم یک ضرورت حیاتی است.

وی بیان کرد: درکنار توصیه بر رعایت پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی تاکید کلی استان بر توسعه پوشش واکسیناسیون است.

استاندارقم گفت: تکمیل واکسیناسیون دانش‌آموزان یکی از اولویت‌های مهم استان است و به همین منظور از والدین درخواست می‌شود نسبت به سریع در این امر اهتمام بیشتری به خرج دهند.

وی اظهار داشت: طبق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا تا ابتدای آبان ماه تمام اصناف و کسبه حداقل باید دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

استاندار افزود: همچنین بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا دورکاری کارکنان ادارات دولتی لغو شده و تمام کارمندان جهت حضور در محل کار خود باید دست کم دُز اول واکسن را تزریق کرده‌باشند.

وی با اشاره به تصمیم استان مبنی بر تسریع در روند واکسیناسیون، گفت: با مصوبه ستاد استانی کرونا دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون قم به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهند کرد که هم اکنون یکی از این مراکز فعالیت  خود را از روز گذشته آغاز کرده‌است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 47832

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید