• 1403/08/26 - 10:30
  • 70
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ یک واحد سوهان‌پزی در قم

 
 
کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم اقدام به پلمپ یک واحد تولید سوهان کردند. این تصمیم پس از بررسی‌های دقیق و شناسایی تخلفات عمده بهداشتی اتخاذ شد. مشکلات شناسایی شده شامل استفاده از مواد اولیه منقضی و عدم رعایت اصول بهداشتی در محیط کار بود.
 
مسئولان بهداشت محیط تأکید کردند که این واحد تا رفع کامل نقایص و دریافت تأییدیه‌های لازم، به‌طور موقت بسته خواهد ماند. این اقدام به‌منظور حفاظت از سلامت عمومی و پیشگیری از مشکلات بهداشتی انجام شده است.
 
مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم از شهروندان خواسته است هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا اقدامات لازم برای تضمین سلامت جامعه صورت گیرد.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 62667