همکاری معاونت ها و دانشکده ها، جهت رسیدن به اهداف اندیشکده ارتقاء سلامت
با حضور جمعی از اساتید و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی قم؛
راهکارهای ارتقاء سطح سلامت در استان قم بررسی شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در راستای راه اندازی اندیشکده ارتقاء سلامت در استان، هم اندیشی و ارائه راهکارهای منطقی در قالب تیم های بین رشته ای ضروری است.
سومین جلسه هم اندیشی اندیشکده ارتقاء سلامت با حضور جمعی از اساتید و کارشناسان معاونت ها و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی قم، صبح امروز در سالن علامه طباطبایی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر مجید اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، هم اندیشی و ارائه راهکارهای منطقی و کارآمد برای مرتفع کردن مشکلات سلامت را در قالب تیم های بین رشته ای ضروری دانستند و اظهار کردند که ارتباط معاونت بهداشتی با دانشکده بهداشت و دیگر دانشکده ها و هم چنین ارتباط با سایر معاونت های دانشگاه جهت تسریع رفع مشکلات بسیار مفید و راهگشا خواهد بود.
وی ادامه داد: با توجه به نیازسنجی در جلسات قبل؛ پنج شاخص سلامت در اولویت قرار دارد که تیم های اجرایی برای هرکدام با وجود کارشناسان تشکیل خواهد شد.
دکتر اصغری با اشاره به اینکه اقدامات اجرایی مناسب در جهت حل چالشها و بهبود وضعیت شاخص ها در آینده نزدیک صورت می گیرد، تصریح کرد: سرطان، بیماریهای قلبی، سلامت روان و اقدام به خودکشی، اعتیاد و سلامت باروری و زایمان طبیعی پنج اولویت ارتقاء سلامت در سطح استان است که در این اندیشکده مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطر نشان کرد: نگاه به موضوعات و مشکلات در سازمانها بخشی و جزیی است، اما در اندیشکده ارتقاء سلامت بصورت جامع و فرا سازمانی خواهد بود.
در ادامه این جلسه هم اندیشی، برخی نمایندگان معاونت ها و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی قم به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و با توجه به پیشنهادات ذکر شده قرار شد تیم های بین رشته ای بیشتری تشکیل شده و در هر تیم از وجود اعضای هیات علمی و کارشناسان دیگر مراکز استفاده شود.
همچنین با توجه به اینکه یکی از دغدغه های معاونت بهداشتی افزایش پژوهش های کاربردی در این معاونت بود، قرار شد بین این معاونت و معاونت پژوهشی همکاری بیشتری صورت گرفته و در گام اول مرکز رشد در معاونت بهداشتی راه اندازی شود تا تولید محصولات مفید نیز افزایش یابد.
سالمندی دوره ای از زندگی است که همه ما با رعایت سبک زندگی سالم آن را تجربه خواهیم کرد. تکریم سالمندان، یک وظیفه اخلاقی و اسلامی است که به معنای احترام به ارزش ها و سنت ها و حفظ پیوند های خانوادگی و پیوند بین نسلی است. در این مطلب به نکاتی اشاره می کنیم که توجه به آنها کمک می کند تا در کنار یکدیگر زندگی بهتری را تجربه کنیم.
سالمندی دوره ای از زندگی است که همه ما با رعایت سبک زندگی سالم آن را تجربه خواهیم کرد. تکریم سالمندان، یک وظیفه اخلاقی و اسلامی است که به معنای احترام به ارزش ها و سنت ها و حفظ پیوند های خانوادگی و پیوند بین نسلی است. در این مطلب به نکاتی اشاره می کنیم که توجه به آنها کمک می کند تا در کنار یکدیگر زندگی بهتری را تجربه کنیم.
آسیب های ناشی از یو وی عمدتا قابل اجتناب است. افزایش میزان بروز سرطان های پوست در دهه های گذشته به شدت با قرار گرفتن در معرض پرتوهای فرابنفش شغلی و تفریحی مرتبط است. مواجهه بیش از حد با یو وی به عنوان علت اصلی اثرات مضر بر روی پوست، چشم و سیستم ایمنی شناخته شده است.
دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، مامایی و پرستاری برای داوطلبان زن و داشتن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، بهداشت محیط و پرستاری برای داوطلبان مرد. شرکت داوطلبان دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقطع کارشناسی در هر رشته تحصیلی در آزمون بهورزی مجاز نمی باشد.
متقاضیان واجد شرایط، مدارک لازم را به ترتیب ذکر شده از تاریخ 16/11/1401 حداکثر تا پایان تاریخ 30/11/1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 15 و پنج شنبه ها از ساعت 8 تا 13 (بجز تعطیلات رسمی) به نشانی: قم، خیابان امام خمینی (ره)، خیابان 20 متری شهید بهشتی، نبش تقاطع چمران –مرکز بهداشت استان قم (امور اداری خانم حسینی/آقای کاظمیان)،تحویل و رسید دریافت نمایند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای بسیج اقدام جهانی برای مقابله با آلودگی هوا، 7 سپتامبر یا 29 دی ماه هر سال را به عنوان روز جهانی هوای پاک برای آسمان آبی تعیین کرد و از سهامداران دعوت کرد تا این روز را جشن بگیرند و به افزایش همکاری های بین المللی در حمایت از تلاش های همه توجه کنند.
نظر دهید