تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه رمضان و استانه نوروز
دکتر مجید اصغری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی از 15 اسفند ماه سال جاری گفت: با توجه به قرار داشتن در ماه مبارک رمضان و نیز آستانه بهار طبیعت و تعطیلات نوروزی کارشناسان بهداشت محیط در قالب 10 تیم نظارتی بر تهیه ، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی حساس از جمله قنادی ها و شیرینی فروشی ها، مراکز تهیه آش و حلیم نظارتهای لازم را معمول می دارند.
دکتر اصغری افزود: تیم های نظارتی طی بازرسی های انجام شده ضمن تاکید بر رعایت بهداشت فردی و ابزار کار و آموزش متصدیان در صورت نیاز ، در صورت مشاهده موارد مشکوک، نمونه برداری انجام و در صورت تایید غیر قابل مصرف بودن مواد غذایی، اقلام جمع آوری و معدوم می شود.
معاون بهداشتی در ادامه با اشاره به آغاز سفرهای نوروزی تصریح کرد: کلیه اماکن و مراکز بین راهی، اماکن و مراکز اقامتی و محل های اسکان نوروزی بطور مستمر تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط قرار داشته و حفظ سلامت مسافرین و زائرین گرامی در ا اولویت برنامه های نظارتی حوزه بهداشت قرار دارد.
دکتراصغری ضمن درخواست از هموطنان گرامی جهت رعایت اصول بهداشتی و خرید مواد غذایی مورد نیاز از مراکز و اماکن معتبر تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا موارد بهداشتی ، هموطنان گرامی می توانند با سامانه تلفنی 190 تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت توسط تیم های نظارتی حوزه بهداشت مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد.