مدیر گروه بهداشت محیط و کار مرکز بهداشت استان قم؛
آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟
مدیرگروه بهداشت محیط و کار مرکز بهداشت استان قم گفت: در صورت خرید آجیل فله قرار دادن انواع آجیلها در سینی فر و دادن حرارت بالای ٧٠ درجه به مدت ده دقیقهای به آنها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.
مدیرگروه بهداشت محیط و کار مرکز بهداشت استان قم گفت: در صورت خرید آجیل فله قرار دادن انواع آجیلها در سینی فر و دادن حرارت بالای ٧٠ درجه به مدت ده دقیقهای به آنها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.
نرگس جعفری در مورد شیوه استفاده از آجیل شب عید با توجه به شیوع ویروس کرونا در جهان اظهار کرد: ما به مردم توصیه میکنیم از آجیلهای بستهبندی شده و از فروشگاهها و مراکز معتبر تهیه و به هیچ عنوان از دست فروشان خرید نکنند.
وی اضافه کرد: در صورت خرید آجیل فله قرار دادن انواع آجیلها در سینی فر و دادن حرارت بالای ٧٠ درجه به مدت ده دقیقهای به آنها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و کار مرکز بهداشت استان قم ادامه داد: از آن جایی که ممکن است ماندگاری آجیل مشکلساز شود؛ بنابراین نباید به هیچ عنوان آن را به مقدار زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز حرارت داد.
وی در مورد شیوه خرید شیرینی جات گفت: خرید یا تهیه شیرینیتر به هیچ عنوان توصیه نمیشود اما برای خرید شیرینی جات خشک به علت حرارت دادن در فر هیچ مشکلی ایجاد نمیکند.
جعفری با بیان اینکه انواع شیرینیهای خشک در اثر حرارت دادن از بین میروند، بیان کرد: مشخص نیست کدام افراد به پخت و پز آنها پرداخته و میتوانند بهراحتی هنگام دست به دست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.
وی افزود: بهترین کار برای مصرف شیرینیجات پخت و پز آنها در داخل منزل با رعایت اصول بهداشتی است.
وی در پایان افزود: پایداری ویروس کرونا بر روی سطوح مختلف مانند لباس، چوب، فلز، کیف و … بسیار متفاوت است. این ویروس میتواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بستهبندی روی شکلاتها باقی بماند و به راحتی باعث انتقال آلودگی به بدن افراد شود که در اینصورت میتوان با استفاده از الکل و صابون یا مایع، بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد.