818 نظارت بهداشتی و حدود یکتن مواد غذایی معدومی در کشیک ایام ارتحال و لیالی قدر
از 13 لغایت 18 خردادماه همزمان با ایام ارتحال رهبر کبیر انقلاب و نیز لیالی پرقدر قدر، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی با تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بویژه مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان اقدام به انجام 818 مورد نظارت بهداشتی نموده و ...
818 نظارت بهداشتی و حدود یکتن مواد غذایی معدومی در کشیک ایام ارتحال و لیالی قدر
از 13 لغایت 18 خردادماه همزمان با ایام ارتحال رهبر کبیر انقلاب و نیز لیالی پرقدر قدر، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی با تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بویژه مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان اقدام به انجام 818 مورد نظارت بهداشتی نموده و در این بازرسی ها مقدار 986 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف معدوم و یا از چرخه مصرف و عرضه خارج گردید. در این نظارتها 306 مورد کلرسنجی، 51 مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی و نیز 407 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی صورت پذیرفته است.
لازم به ذکر است طرح تشدید نظارتهای ماه مبارک رمضان از 22 اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان عید سعید فطر ادامه خواهد داشت.
همشهریان گرامی می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 گزارش نمایند تا در اسرع وقت مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرد.