.frmtxt { color: #001fff; background-color: #c0ecff; width: 100%; height: 40px; /* align-items: center; */ text-align: center; /* vertical-align: middle; */ padding: 8px; border: 3px solid #2e008b; border-radius: 5px; border-radius: 5; }
نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال:
- درجه سرمای یخچال را کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باشد.
- از قراردادن مواد غذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید.
- قبل از قرار دادن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.
- میوه ها و مواد غذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شوند، در صورت مشاهده آنها را خارج نموده و یخچال را ضدعفونی نمایید.
- روی غذای خام و نیم پخته را بپوشانید یا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید.
- یخچال و فریزر را نزدیک اجاق گاز یا منبع حرارتی دیگر قرار ندهید.
- بازماندن درب یخچال برای مدت طولانی و خرابی لاستیک دور درب یخچال در افزایش دما موثر است.
- تمیز نمودن مرتب کف و سطوح داخلی یخچال با دستمال تمیز و محلول رقیق شده جوش شیرین توصیه می شود.
- جهت نگهداری گوشت مورد مصرف برای دو تا سه روز از بالاترین قسمت یخچال استفاده نمایید.
- از خرید گوشت یخ شده در خارج از کشتارگاه های مجاز خودداری نمایید.
- از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.
- ماهی تازه می بایست دارای فلس درخشنده و محکم به بدن چسبیده، چشم برجسته و شفاف، آبشش هایی به رنگ قرمز بوده و بوی نامطبوعی نداشته باشد.
- گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون یا کبود است. ( از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید)
علی اکبر حق ویسی
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان قم