• 1392/12/13 - 12:19
  • 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پیام های تغذیه ای

پیام های تغذیه ای

..

پیام های تغذیه ای

 

1.      آیا می دانید افزایش وزن و چاقی یکی از عوامل مهم ابتلا به بیماری‌های قلبی است؟

2.      آیا می دانید خطرناک‌ترین نوع چاقی، تجمع چربی در ناحیه شکم است.

3.      آیا می دانید مصرف زیاد نمک از طریق غذاهای آماده و کنسروشده، خیار شور، آجیل های شور، تنقلاتی مانند چیپس، پفک و .. زمینه ابتلا به فشار خون را ایجاد می نماید؟

4.      آیا می دانید مصرف سوسیس و کالباس، شیرینی های خامه ای، سس ها، کبابهای کوبیده و آبگوشتهای پرچربی خطر ابتلا به چاقی و بیماری های قلبی-عروقی را افزایش می دهد؟

5.      مصرف صبحانه علاوه بر ایجاد تمرکز ، از چاقی پیشگیری می کند.

6.      مصرف تنقلاتی مانند چیپس، پفک، نوشابه و ... در کودکی ، زمینه ایجاد فشارخون، بیماریهای قلبی عروقی، انواع سرطان و ... را در بزرگسالی فراهم می کند.

7.      میوه های تازه(سیب، پرتقال و...) ، میوه های خشک بهداشتی (برگه زردآلو، قیسی، انجیر، کشمش، توت و...) ، شیر و لبنیات پاستوریزه ، مغزها (پسته، بادام، فندق، گردو و ...) میان وعده های مناسبی هستند.

8.      پرخوری و دریافت زیاد انرژی به همراه دریافت کم ویتامین ها و مواد معدنی از طریق غذا زمینه سرطان ها را فراهم می کند .

9.      مصرف گروه شير و لبنيات برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان از مواد غذایی بسیار موثر است .

10.  بهبود شیوه زندگی از جمله رژیم غذایی و فعالیت بدنی مناسب می‌تواند مانع از بروز 90 درصد از دیابت نوع دوم گردد .

11.  براي حفظ سلامت خود به جاي نوشابه هاي گازدار ،از دوغ يا آب ميوه طبيعي استفاده كنيم .

12.  نوشيدن آب يا هر گونه مايعات هنگام صرف غذا، موجب رقيق شدن شيره  معده و اختلال درهضم غذا ميشود.پس بهتر است كليه نوشيدني ها ساعت قبل و يا بعد از غذامصرف گردد .

13.  از نانهای سبوس دار نظیر نان سنگک به جای نان های فانتزی استفاده کنید .

 

 

  • گروه خبری : مقالات آموزشی
  • کد خبر : 14537
کلمات کلیدی