.frmtxt { color: #001fff; background-color: #c0ecff; width: 100%; height: 40px; /* align-items: center; */ text-align: center; /* vertical-align: middle; */ padding: 8px; border: 3px solid #2e008b; border-radius: 5px; border-radius: 5; }
راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید 19 در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
3اینفوگرافی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی - دانلود
6اینفوگرافی گوشت فروشی - دانلود
15الزامات کلی در مراکز عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی - دانلود
82انبار و سردخانه مواد غذایی - دانلود
83عمده فروشی(تجاری، دلالان و کارگزاران، دفاتر و شعبات فروش تولیدکنندگان) - دانلود
84واحدهای صنفی کارگاه های نانوایی - دانلود
85مراکز عرضه مواد غذایی(بقالی، خواربارفروشی،آجیل فروشی و نظایر آن) - دانلود
86مراکز طبخ،فرآوری و عرضه مواد غذایی(رستوران، چلوکبابی،سلف سرویس،تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه های مرکزی و ساندویچی و نظایر آن) - دانلود
88کشتارگاه دام و طیور - دانلود
89فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های زنجیره ای، هایپرمارکت و نظایر آن - دانلود
90میادین و بازارهای میوه و تره بار - دانلود
91فروشگاه های عرضه گوشت - دانلود