نشست خبری بیماریهای منتقله از آب و غذا
نشست خبری
دکتر محمدیان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در نشستی خبری با خبرنگاران جراید، خبرگزاریها و صدا و سیما به تشریح جنبه های مختلف بیماری های منتقله از آب و غذا بخصوص وبا(التور) پرداختند.
دکتر محمدیان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در نشستی خبری با خبرنگاران جراید، خبرگزاریها و صدا و سیما به تشریح جنبه های مختلف بیماری های منتقله از آب و غذا بخصوص وبا(التور) پرداختند.
در این نشست دکتر محمدیان راه انتقال این بیماری را تماس مستقیم با عامل بیماری که نوعی باکتری است عنوان کردند که از طریق مصرف آب و مواد غذایی آلوده ممکن است روی دهد. وی مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری ها را شستشوی مرتب دستها با آب و صابون بخصوص قبل از صرف غذا و بعد از دستشویی، شستشو و ضد عفونی میوه و سبزی قبل از مصرف، استفاده آز آبهای بهداشتی و مطمئن و خرید مواد غذایی بهداشتی از اماکن مطمئن برشمردند.
در این نشست که در آستانه برگزاری اعیاد شعبانیه صورت گرفت دکتر محمدیان برگزاری جشن نیمه شعبان و میلاد امام زمان(عج) را نیازمند حمایت های ملی دانست و امکانات استان قم را برای پذیرایی از زائران ناکافی ارزیابی کرد.
وی عدم وجود کارخانه های یخ بهداشتی و بسته بندی شده در استان را از مشکلات بزرگ استان در این زمینه اعلام کرد و خواستار تخصیص تسهیلاتی از سوی مسئولین برای ایجاد چنین کارخانه ای شدند.