لیست اخبار صفحه :386
احتیاط! در استفاده از ظروف یکبار مصرف
ظروف یکبار مصرف

احتیاط! در استفاده از ظروف یکبار مصرف

امروزه با تغییراتی که در شیوه زندگی مردم رخ داده است همه چیز در حال جابجایی و تغییر و تحول است. فناوری های جدید باعث شده مردم به جای طبخ غذاهای مقوی و مغذی به علت مشغله زیاد و نداشتن فرصت کافی، کالباس، سوسیس انواع برگر ها و فست فودها را مصرف کنند، به جای اجاق های زغالی و پریموسهای نفتی، اجاق های برقی، باربكيوو مایکروفر استفاده كنند...

کدام روش پخت بهتر است ؟!
تغذیه سالم

کدام روش پخت بهتر است ؟!

با پخت مواد غذايي مقداري از مواد مغذي آن نيز از بين مي رود که اين ميزان بستگي به روش پخت، زمان پخت، مقدار مايع مورد استفاده و حرارت پخت دارد.

قلیان معضل بزرگ اجتماعی
قلیان

قلیان معضل بزرگ اجتماعی

پدیده قلیان که در حال حاضر به یک معضل اجتماعی پنهان تبدیل شده است از آن جهت چهره منفوری به خود نگرفته که اغلب آن را بی ضرر و غیر قابل اعتیاد دانسته و یا آن را کم ضررتر از مصرف سیگار قلمداد می کنند. بسیاری از مردم فکر می کنند آب موجود در قلیان موجب تصفیه و ایجاد محافظت در مقابل دود ناشی از سوختن تنباکو می شود این در حالی است که رطوبت باعث افزایش میزان جذب ریوی مواد سمی موجود در دود می شود. مواد سمی قلیان نه تنها کمتر از سیگار نیست بلکه بعضی مواد خطرناک از جمله قیر یا دوده ( سرطان زا) ، مونو اکسید کربن (آلاینده) و نیکوتین ( ایجاد کننده وابستگی) موجود در دود آن از سیگار نیز بیشتر است.

یک باب کارگاه تولید بستنی سنتی غیر مجاز کشف و پلمب شد
کشف یک کارگاه تولید بستنی سنتی غیر مجاز

یک باب کارگاه تولید بستنی سنتی غیر مجاز کشف و پلمب شد

یک باب کارگاه تولید بستنی سنتی غیر مجاز کشف و پلمب شد. پیرو گزارشات مردمی بازرسان مرکز بهداشت در قالب اکیپ مشترک با بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت از یک باب کارگاه تولید بستنی سنتی غیر مجاز بازدید و به دستور قاضی شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی اداره کل تعزیرات حکومتی این محل پلمب و پرونده مربوطه تشکیل و جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد

زولبیا و بامیه
رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

زولبيا و باميه يکي از شيريني هاي اصيل ايراني در فرهنگ و سنت دیرینه غذایی است، از مواد اوليه اين نوع شيريني که امروزه از آن استفاده می کنند، مي توان به روغن، آرد، شکر، تخم مرغ، ماست، آب، گلاب و زعفران اشاره کرد که اگر از مواد سالم در تهیه آن استفاده شود و مثلاً بجای استفاده از شکر از عسل و بجای استفاده از روغنهای ناسالم صنعتی سرطان زا از روغنهای سالم و مورد تایید همچون روغن کنجد، به جای استفاده از اسانس و رنگ های مصنوعی از گلاب و زعفران، لبنیات پاستوریزه و تخم مرغ های سالم و بدون شکستگی تهیه شود...

بازدید معاون محترم سازمان مدیریت بحران کشور از دهکده سلامتی
بازدید معاون محترم سازمان مدیریت بحران کشور

بازدید معاون محترم سازمان مدیریت بحران کشور از دهکده سلامتی

بازدید معاون محترم سازمان مدیریت بحران کشور از دهکده سلامتی مهندس لطیفی معاون سازمان مدیریت بحران کشور به همراه هفت تن از مدیران کل سازمان مدیریت بحران استان ها از دهکده سلامتی بازدید به عمل آورند . در این بازدید که حدود یک ساعت به طول انجامید آقای دکتر محمدیان معاون بهداشتی ضمن بیان علل راه اندازی این مجموعه واحدهای مختلف دهکده سلامتی را معرفی کردند . در این بازدید پیشنهاد گردید بخشی به عنوان مدیریت بحران در دهکده سلامتی راه اندازی گردد . آقای مهندس لطیفی با ابراز خرسندی از تشکیل چنین مجموعه ای ، گسترش چنین فضاهایی را برای پیشگیری از مشکلات بهداشت و سلامت جامعه موثر ارزیابی کرد .

بیماریهای اسهالی
آمادگی مرکز بهداشت برای کنترل بیماری های واگیردار اسهالی

بیماریهای اسهالی

هر ساله با آغاز فصل گرما موارد بیماری های اسهالی افزایش می یابد، که با رعایت نکات بهداشتی و اجرای برنامه های پیشگیرانه می توان از شیوع و همه گیری آنها در جامعه جلوگیری نمود . استان قم با توجه به موقعیت جغرافیایی ، مسافر و زائرپذیری ، شرایط اقلیمی و وجود فرهنگ های متفاوت بهداشتی در بین مردم، مستعد شیوع بیماریهای اسهالی از جمله وبا (التور) می باشد.

برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر
توسط مرکز بهداشت اجرا شد

برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر

به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر 12-6 تیرماه برنامه هایی با هدف فرهنگ سازی و پیش گیری از اعتیاد بخصوص در بین نسل جوان با شعار «نسل جوان ایمن در برابر اعتیاد سرمایه ملی است، پس به سلامت فکر کنید نه به مواد» برگزار شد ازجمله:

همشهریان از خرید بستنی های فاقد مجوز بهداشتی خودداری کنند
توزیع بستنی های غیر بهداشتی

همشهریان از خرید بستنی های فاقد مجوز بهداشتی خودداری کنند

به اطلاع کلیه شهروندان گرامی می رساند اخیراً کارگاه های غیرمجاز تولید بستنی و فالوده سنتی اقدام به تولید این اقلام به صورت بسته بندی و توزیع در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها کرده اند که این محصولات فاقد مشخصات و مجوزهای بهداشتی لازم است