لیست اخبار صفحه :376
همایش نقش زنان در ارتقاء رفتارهای سالم در جامعه
با مشارکت مرکز بهداشت، بهزیستی، سازمان فرهنگ و ارشاد، شورای هماهنگی مباره با مواد مخدر و شهرداری برگزار گردید

همایش نقش زنان در ارتقاء رفتارهای سالم در جامعه

همایش نقش زنان در ترویج رفتارهای سالم روز یکشنبه 30مرداد با هدف ارتقاء آگاهی و بینش متصدیان آرایشگاههای زنانه از خطرات و عوارض ماده محرک شیشه و قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار گردید.

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟
با توجه به افزایش بیماری تب مالت در سه ماهه اول سال 92

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟ بيماري عفوني شايع و ناتوان كننده اي است كه با تب، ‌لرز و درد عضلات و مفاصل شروع شده نهايتا به لنگيدن پا و از كارافتادگي ختم مي شود؛ لازم به ذكر است بيماري تب مالت بيماري هزار چهره است و متأسفانه گاهي به علت تشابه علائم باليني با ساير بيماريها، امكان تشخيص سريع بيماري ميسر نمي باشد؛ لذا بيمار جهت تشخيص و درمان بيماري،‌ مخارج هنگفت ، صرف وقت و زمان زياد و مشكلات بيماري را براي زمان زيادي متحمل مي شود.

ارتقا سلامت تنها وظیفه بخش بهداشت نیست
منشور اتاوا

ارتقا سلامت تنها وظیفه بخش بهداشت نیست

اولین کنفرانس بین المللی ارتقائ سلامت در اتاوا کانادا در 21 نوامبر 1986 برگزار گردید و طی آن منشور اتاوا بمنظور سازماندهی فعالیت ها جهت رسیدن به بهداشت برای همه تا سال 2000 و پس ازآن ارائه شد. برگزاری این کنفرانس در حقیقت واکنشی به انتظارات جدید مطرح شده جنبش جدید بهداشت عمومی در دنیا بود

راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان
روزه عبادتی سلامت بخش

راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

به طور کلی تغذیه صحیح، شامل مصرف متعادل و متناسب از گروه های اصلی غذایی (نان و غلات، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات، سبزی ها و میوه ها) و روغن های مایع می باشد که در کنار آن مصرف آب و مایعات، انجام فعالیت های روزانه به همراه کنترل وزن تأکید می شود. در ماه مبارک رمضان که مسلمانان از طلوع تا غروب خورشید ناشتا هستند، معمولاً غذای مصرف شده کمتر از غذای دریافتی در روزهای معمول است که خود عاملی سلامتی بخش برای افراد، در این ماه عزیز می باشد. رژیم غذایی متعادل در این ماه علاوه بر بهبود کلسترول خون، سبب کاهش اسید معده شده و از یبوست و دیگر مشکلات گوارشی پیشگیری می کند و در نهایت شیوه زندگی سالم و فعالی را موجب می شود.

توصیه های متخصص طب اورژانس دانشگاه در خصوص گرمازدگی
گرمازدگی

توصیه های متخصص طب اورژانس دانشگاه در خصوص گرمازدگی

گرما زدگي(Heat Enhaustion) یک سندرم باليني است كه به علت كاهش حجم مايعات در شرايط استرس گرمایي ايجاد شده و بیمار دچار کمبود آب و كمبود نمك می شود. كمبود آب به علت عدم دريافت مایعات كافي در محيط های گرم بروز می کند که بیشتر در كارگران،ورزشكاران ،سربازان و يا افرادي كه دسترسي به آب ندارند ايجاد مي شود. كمبود نمك نیز زماني اتفاق مي افتد كه تعريق فراوان صورت مي گيرد اما اين حجم از دست رفته فقط با آب بدون نمك جايگزين مي شود در گرمازدگي دماي بدن معمولاً در محدوده نرمال باقي مي ماند.

در استانه ماه مبارک رمضان رعایت نکات بهداشتی توسط متصدیان کارگاههای شیرینی پزی و شیرینی فروش الزامی است
دستورالعمل رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به صنف شیرینی پزان و قنادان

در استانه ماه مبارک رمضان رعایت نکات بهداشتی توسط متصدیان کارگاههای شیرینی پزی و شیرینی فروش الزامی است

با توجه به ضرورت رعایت مقررات بهداشتی جهت حفظ سلامت شهروندان و روزه داران گرامی در ماه مبارک رمضان لازم است متصدیان محترم واحد صنفی کارگاه شیرنی پزی /شیرینی فروشی ضمن رعایت ضوابط بهداشتی مربوط به آن صنف ، نکات بهداشتی ذیل را نیز موکداً مراعات نمایند

همایش بزرگ پیاده روی جامعه سالم عاری از اعتیاد
مرکز بهداشت استان به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار می کند

همایش بزرگ پیاده روی جامعه سالم عاری از اعتیاد

این همایش روز جمعه 14/4/92 ساعت 7 صبح با حضور خانواده های محترم شهر قم از ورزشگاه شهید حیدریان به طرف بوستان علوی برگزار خواهد شد

همایش ویژه صنف قناد و شیرینی ساز و صنف کبابی، کله پزی و جگرکی
در آستانه ماه مبارک رمضان و فصل گرما برگزار گردید:

همایش ویژه صنف قناد و شیرینی ساز و صنف کبابی، کله پزی و جگرکی

دو همايش ويژه صنف قناد و شيريني ساز و صنف كبابي، كله­پز، جگركي با همكاري اتحاديه هاي مربوطه در عصر روز سه شنبه مورخه 11/04/1392 در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان با حضور حدود 200 نفر از صاحبان مشاغل مذكور برگزار گرديد