لیست اخبار صفحه :366
برگزاری کارگاه آموزشی سوانح و حوادث ترافیکی و کمهای اولیه در مواقع اورژانس
برگزاری کارگاه آموزشی سوانح و حوادث ترافیکی و کمهای اولیه در مواقع اورژانس

برگزاری کارگاه آموزشی سوانح و حوادث ترافیکی و کمهای اولیه در مواقع اورژانس

کارگاه آموزشی سوانح و حوادث ترافیکی و کمهای اولیه در مواقع اورژانس ویژه کارشناسان و کاردانان واحد بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان در تاریخ 20 آذر ماه در مرکز بهداشت برگزار گردید.

چاقـی پاندمی قـرن

چاقـی پاندمی قـرن

به تجمع غير طبيعي چربي در بدن چاقي گفته مي شود. زماني كه دريافت انرژي از مصرف يا سوخت انرژي در بدن تجاوز كند ، بدن انرژي اضافه را در سلولهاي چربي كه در بافت چربي وجود دارند، ذخيره مي كند. اين سلو ل ها ي چربي به عنوان ذحيره انرژي عمل مي كنند و بسته به اين كه فرد چگونه اين انرژي را مصرف مي كند، بزرگ مي شوند يا كوچك مي شوند.

نقش تغذیه در پیشگیری از آنفلوانزا در دانش آموزان

نقش تغذیه در پیشگیری از آنفلوانزا در دانش آموزان

دانش آموزان عزیز از نظر وضعیت تغذیه ای ، یکی از مهمترین دوران های زندگی خود را پشت سر گذاشته و بیشترین رشد جسمی و ذهنی خود را انجام داده اند (تقریباً 90% رشد مغزی و 70% رشد قدی ) و برای ادامه رشد، ایجاد سلامتی و افزایش طول عمر ، لازم است علاوه بر رعایت بهداشت فردی، داشتن استراحت و خواب کافی، انجام فعالیت های بدنی در مقابل نور مستقیم و ملایم آفتاب حتی در زنگ تفریح، دوری از استرس ، روزانه به صورت متعادل، متنوع و کافی از گروه های مختلف غذایی به خصوص پروتئین ها، ویتامین های «آ» و «ث» و مواد معدنی به خصوص « آهن » و « روی » استفاده کنند.

نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسین بهداشت محیط

نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسین بهداشت محیط

بازرسین بهداشت محیط در هفته اول آذر ماه از 1068مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید بعمل آوردند. در این راستا 35متصدی متخلف معرفی به مراجع قضایی،16مورد اخطاریه بهداشتی صادر و 6 مرکز غیربهداشتی تعطیل شد.

نشست خبری با موضوع سبوس نان با حضور ارباب جراید و خبرگزاریها برگزار گردید.
نشست خبری با موضوع سبوس نان با حضور ارباب جراید و خبرگزاریها برگزار گردید.

نشست خبری با موضوع سبوس نان با حضور ارباب جراید و خبرگزاریها برگزار گردید.

با توجه به اهمیت سبوس نشست خبری با موضوع سبوس نان با حضور ارباب جراید و خبرگزاریها و مسئولین شرکت غله، اتحادیه نانوایان، استاندارد و معاونت غذا ودارو روز 5 شنبه در مرکز بهداشت برگزار گردید.