• 1393/12/11 - 15:58
  • 99
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
جلسه با صنوف مهمانپذیران، آرایشگران و بنکداران مواد غذایی در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی

جلسه با صنوف مهمانپذیران، آرایشگران و بنکداران مواد غذایی در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی

با توجه به شروع طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه لغایت پایان فروردین و تشدید نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی جهت حفظ سلامت شهروندان ، زائرین و مسافرین نوروزی صبح امروز، جلسه ای با حضور روسای اتحادیه بنکداران مواد غذایی، انجمن صنفی مهمانپذیر داران، صنف آرایشگران زنانه و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان برگزار گردید

با توجه به شروع طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه لغایت پایان فروردین و تشدید نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی جهت حفظ سلامت شهروندان ، زائرین و مسافرین نوروزی صبح امروز، جلسه ای با حضور روسای اتحادیه بنکداران مواد غذایی،  انجمن صنفی مهمانپذیر داران،  صنف آرایشگران زنانه  و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان برگزار و مقرر گردید :

1.        با همکاری مسئولین اتحادیه های صنفی قبل از 20  اسفند ماه طبق زمان بندی مرکز بهداشت ، جلسه ای با حضور اعضای صنف برگزار و انتظارت مرکز بهداشت مجددا تبیین و تاکید گردد.

2.        اطلاعیه بهداشتی و نکات مورد تاکید مرکز بهداشت شامل بهداشت فردی ، کارت بهداشت ، گواهینامه آموزش بهداشت ، بهداشت و نظافت و کندزدایی ابزار و وسایل کار ،  بهداشت مواد غذایی و ... که به اتحادیه های صنفی ارسال خوهد شد اطلاع رسانی شود.

3.       انجمن صنفی مهمانپذیر داران در خصوص رعایت بهداشت فردی پرسنل ، استفاده از لباس کار مناسب ، عدم مشاهده حشرات سوسک و ساس ، رعایت مرتب شستشو  و گندزدایی ملحفه ها ، پتوها و سایر ابزار و وسایل کار ، عدم استعمال سیگار در داخل امکنه ، نظافت و گندزدایی مرتب سرویس های بهداشتی و .... توسط اعضای انجمن تاکید گردد.

4.       اتحادیه صنفی آرایشگران زنانه در خصوص رعایت بهداشت فردی پرسنل ، کارت بهداشت ، استفاده از لباس کار مناسب ، رعایت مرتب شستشو  و گندزدایی ابزار و وسایل کار  و ... در آرایشگاه های زنانه اقدام نمایند.

5.       با توجه به اهمیت اطلاع رسانی به موقع موضوعات بهداشتی به اعضای صنوف مقرر گردید نام متصدیان و مدیران واحدهای صنفی با تلفن ثابت و همراه آنها به مرکز بهداشت تحویل شود تا از طریق پیامک  آموزش و اطلاع رسانی مقتضی انجام گردد.

6.        با توجه به برنامه سند ملی تغذیه و امنیت غذایی که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حال اجرا می باشد اتحادیه ها در خصوص کاهش مصرف نمک خوراکی و روغن جامد همکاری لازم را داشته باشند.

7.       با توجه به آرای دادگاههای رسیدگی به تخلفات بهداشتی و صدور احکام سنگین جهت متخلفین عرضه کننده مواد غذایی فاسد ، تاریخ مصرف گذشته ،  تقلبی ، فاقد مشخصات و مجوزهای بهداشتی و دارای رنگ مصنوعی غیرمجاز ، مصرف روغن فاسد اطلاع رسانی لازم به اعضای صنف انجام شود.

8.       قبل از احداث و راه اندازی یا تغییرات ساختمانی در مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی قبلآ از مرکز بهداشت استعلام و در خصوص مقررات بهداشتی و اعمال آئین نامه های مرتبط آن نظرخواهی و هماهنگی گردد تا باعث نارضایتی و مشکلات در اصناف نگردد.

9.        با  توجه به افزایش تقلبات مواد غذایی مقرر گردید اعضای صنوف از دوره گردان مواد غذایی سیار محصولات را خریداری ننمایند و حتماً از مراکز پخش مجاز خریداری شده و فاکتور خرید معتبر دریافت نموده و نگهداری نمایند.

10.      با توجه به فعال شدن سامانه کشوری 1490 ویژه رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت ، صنوف نسبت به نصب برچسب آن در معرض دید مشتریان و شهروندان اقدام نمایند.

11.      تاکید گردید مدیران و متصدیان و پرسنل مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی برخورد و پاسخگویی مناسب در خصوص شکایات بهداشتی داشته باشند.

12.     مقرر گردید موارد بیماریهای واگیردار به مرکز بهداشت اعلام شده و جهت اطلاع رسانی بهداشتی به مسافرین خارجی در  مهمانپذیرها برچسب های با زبانهای خارجی استفاده با همکاری انجمن صنفی مهمانپذیر استفاده شود.

13.     با توجه به آیین نامه مقررات بهداشتی خودروهای حمل مواد غذایی و نظارت بهداشتی مرتب بر فعالیت آنها مقرر گردید لیست و مشخصات خودروهای حمل مواد غذایی و صاحبان آنها توسط اتحادیه ها به مرکز بهداشت ارسال گردد.

 

 

در ادامه تاکید گردید که مرکز بهداشت در برنامه کشیک نوروزی سال 1394 بیش از گذشته با جدیت و طبق مقررات بهداشت محیط با متخلفین برخورد خواهد نمود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 18623
کلمات کلیدی