توصیه های بهداشتی ذبح قربانی در عید سعید قربان
به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان نکات ذیل را رعایت فرمایید.
به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان نکات ذیل را رعایت فرمایید.
<![if !supportLists]>1. <![endif]>از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.
<![if !supportLists]>2. <![endif]>دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
<![if !supportLists]>3. <![endif]>ذبح دام را صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید
<![if !supportLists]>4. <![endif]>افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش ، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند. همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
<![if !supportLists]>5. <![endif]>گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود.
<![if !supportLists]>6. <![endif]>جکر و سایر امعا و احشای دام پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه در یخچال مصرف شود.
<![if !supportLists]>7. <![endif]>به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیاری وناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.