تشدید نظارتهای بهداشتی برای حفظ سلامت سوگواران و شب زنده داران در شبهای احیا
تشدید نظارتهای بهداشتی در جهت حفظ سلامت سوگواران و شب زنده داران در شبهای احیا
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی قم، دکتر سیامک محبی ، رئیس مرکز بهداشت استان، با اشاره به پایان طرح سلامت نوروزی و ادامه نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در نظارتهای کارشناسان مرکز بهداشت علاوه بر نظارتهای روتین ، نظارت بر مساجد و تکایا، ایستگاههای صلواتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، واحدهای قنادی، شیرینی پزیها و مراکز تهیه زولبیا و بامیه از اولویت خاصی برخوردار می باشد.
وی افزود: باتوجه به قرار گرفتن در ایام سوگواری شهادت حضرت امیرالمومنین(ع) و برگزاری مراسمات و شبهای احیا، علاوه بر ساعات اداری در ساعات عصر و بعد از افطار، نظارت های دقیق بر کنترل رعایت دستورالعملهای کرونا و تهویه مناسب فضا، بازرسی از اشپزخانه ها و کنترل مواد غذایی از نظر تهیه و نگهداری در شرایط مناسب بهداشتی به ارائه توصیه و مشاوره به متولیان مربوطه، در خصوص مسائل بهداشتی می پردازند.
دکتر محبی اظهار داشت: سنجش دمای غذا و نذورات، نمونه برداری از آب ومواد غذایی، آموزش و الزام به استفاده از دستکش و لیوان یکبار مصرف، کلرسنجی از منابع آب آبسردکن مساجد و امامزادگان، نظارت بر سرویس های بهداشتی، بازدید از اماکن بین راهی و پیگیری شکایت مردمی از جمله مواردی است که مورد تاکید کارشناسان مرکز بهداشت می باشد.
نظر دهید