با تشدید نظارتهای بهداشتی، کشف و معدوم سازی مواد غذایی غیرقابل مصرف از ابتدای ماه مبارک رمضان بیش از 4 تن شد
پس از گذشت نیمی از ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچنان به شدت خود ادامه دارد.
پس از گذشت نیمی از ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچنان به شدت خود ادامه دارد. در این مدت ضمن برگزاری 21 مورد جلسه هماهنگی با مساجد و اماکن مذهبی، 46 مورد جلسه توجیهی و آموزشی ویژه کارشناسان و متصدیان مراکز حساس علاوه بر نظارتهای روتین بهداشت میحطی، تعداد 6 اکیپ نظارتهای ویژه ماه رمضان را از صبح لغایت 2 بامداد بصورت روزانه را بر عهده داشته اند. در این مدت تعداد 2425 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و 474 مورد نظارت بر مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم و قنادیها صورت پذیرفته است.
درهمین راستا تعداد 208 مورد نمونه برداری انجام شد که 158 مورد آن اختصاص به مواد غذایی مصرفی در ماه مبارک رمضان دارد (آش، حلیم، زولبیا و بامیه) .میزان زولبیا و بامیه خارج شده از سطح عرضه و مصرف به 797 کیلو، آش و حلیم 124 کیلو و سایر مواد غذایی 3372 کیلو می باشد که در مجموع 4293 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف توقیف و معدوم گردیده است.
با حساسیت و نظارتهای دقیق کارشناسان تعداد 22 مرکز متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی، 172 مورد اخطار بهداشتی صادر و تعداد 8 امکنه تعطیل و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری بعمل آمد.
با عنایت به قرار گرفتن در فصل گرما و استقبال عمومی از استخرها بعد از افطار نظارت بر وضعیت بهداشتی استخرهای سطح شهر و کنترل دقیق آنها نیز در این ایام شدت گرفته است.