• 1398/09/18 - 15:12
  • 130
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ یک واحد رستوران به دلیل نواقص بهداشتی

یک واحد رستوران به دلیل داشتن نواقص بهداشتی از لحاظ بهداشت ساختمان ،بهداشت عمومی محل و بهداشت ابزار و لوازم پلمپ گردید .

 

 

یک واحد رستوران به دلیل داشتن نواقص بهداشتی  پلمپ گردید . در ادامه نظارتهای بهداشتی بازرسان مرکز بهداشت شهرستان از اصناف مختلف، این واحد صنفی به دلیل مشکلات بهداشتی فراوان از جمله بهداشت ساختمان ،بهداشت  فردی، بهداشت محیط و بهداشت ابزار و لوازم پلمپ و از ادامه فعالیت آن جلوگیری بعمل آمد. 

 



 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 34484
کلمات کلیدی