در آستانه ماه مبارک رمضان و فصل گرما برگزار گردید:
همایش ویژه صنف قناد و شیرینی ساز و صنف کبابی، کله پزی و جگرکی
دو همايش ويژه صنف قناد و شيريني ساز و صنف كبابي، كلهپز، جگركي با همكاري اتحاديه هاي مربوطه در عصر روز سه شنبه مورخه 11/04/1392 در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان با حضور حدود 200 نفر از صاحبان مشاغل مذكور برگزار گرديد
دو همايش ويژه صنف قناد و شيريني ساز و صنف كبابي، كلهپز، جگركي با همكاري اتحاديه هاي مربوطه در عصر روز سه شنبه مورخه 11/04/1392 در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان با حضور حدود 200 نفر از صاحبان مشاغل مذكور برگزار گرديد.
در اين جلسات در خصوص مباحث بهداشت محيط، بهداشت فردي و راهكارهاي پيشگيري از بيماري هاي منتقله از غذا و مسموميت هاي غذايي، توسط كارشناسان بهداشت محيط آموزش و تذكرات لازم داده شد و اهداف برنامه هاي تشدید بازدید و نظارت بهداشتی در ماه مبارك رمضان و انتظارات بهداشتي از صنوف مذكور در این ایام تبيين گرديد.