نظارتهای بهداشتی در روز عرفه و عید قربان
در روز عید قربان نیز 5 اکیپ بازرسی بهداشت محیط از ساعت 6 صبح لغایت 22 اقدامات نظارتی خود را با اولویت مراکز عرضه و ذبح دام آغاز نمودند
کشیک روز عرفه از ساعت 12 روز یکشنبه مورخ 95/6/21 در قالب 5 تیم بازرسی آغاز شد و تا ساعت 23 همان روز ادامه داشت. در این روز واحد بهداشت محیط اقدامات نظارتی خود را به منظور کنترل آب شرب مخازن حرم مطهر ، مسجد مقدس جمکران و سایر اماکن مذهبی تشدید نمود. همچنین بازرسی و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، پیگیری شکایات بهداشتی سامانه 190 (سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت)، جلوگیری از عرضه و فروش مواد غذایی به صورت دستفروشی با همکاری سایر ارگانها و سازمانها، نمونه برداری از آب و مواد غذایی و ... از دیگر اقدامات این مرکز می باشد.
در روز عید قربان نیز 5 اکیپ بازرسی بهداشت محیط از ساعت 6 صبح لغایت 22 اقدامات نظارتی خود را با اولویت مراکز عرضه و ذبح دام آغاز نمودند. ضمنا با توجه به پایان تعطیلات تابستانی و شلوغی محورهای مواصلاتی کارشناسان بهداشت محیط، بازدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی محورهای مواصلاتی استان را تشدید نمودند.