از سوی کارشناسان بهداشت محیط اعلام گردید:
شهروندان گرامی هنگام تهیه آبلیموی مصرفی، موارد بهداشتی را مورد توجه قرار دهند:
با عنايت به اينكه تعدادي از شهروندان آبليموي مصرفي خويش را از محلهای آبليموگيري تهيه مي نمايند لذا جهت حفظ بهداشت مواد غذايي و سلامت خود و خانواده توصیه های بهداشتی را رعایت نمایند.
با عنايت به اينكه تعدادي از شهروندان آبليموي مصرفي خويش را از محلهای آبليموگيري تهيه مي نمايند لذا جهت حفظ بهداشت مواد غذايي و سلامت خود و خانواده موارد ذیل را مورد توجه قرار دهند:
1. از خريد آبليموهاي بسته بندي ( سنتی یا صنعتی ) بدون مشخصات و مجوزهاي بهداشتي لازم اكيداً خودداري گردد.
2. در صورت خريد آبليمو بسته بندي حتماً از فروشگاه هاي مجاز خريداري نموده و مشخصات پروانه ساخت ، تاريخ توليد و انقضاء مصرف و آدرس محل توليد و ساير موارد توجه قرار گيرد.
3. با توجه به رغبت بعضی از شهروندان جهت تهیه آبلیموی سنتی و از طرفی احتمال استفاده از ليموهاي داراي آلودگي سطحي و كثيف ، ليموهاي فاسد شده يا داراي آب شستشو و تقلبات آنها از قبیل افزودن رنگهای مصنوعی غیرمجاز و مواد شیمیایی ، توصيه مي شود میوه ليموي خريداري شده پس از جداسازي میوه فاسد ، شستشو و خشك کردن آب ناشی از شستشو ، با حضور مشتری در محل هاي آبليموگيري مجاز آبگيري گردد.
4. براي نگهداري آبليمو از ظروف بهداشتي و مناسب استفاده نموده و در جاي خنك و دور از گرما و نور آفتاب نگهداري شده و مصرف گردد.
5. درصورت تغيير رنگ ، بو، مزه آبليمو از مصرف آن خودداري گردد.
6. آبليمو و محصولات غذايي فرآوري شده را از دوره گردان مواد غذايي خريداري ننماييد.
شماره تماس36606051 آماده دريافت شكايات و گزارشات شهروندان در خصوص تخلفات بهداشتي مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی مي باشد.