• 1398/07/23 - 15:53
  • 134
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شرح گزارش فعالیتهای انجام شده در قالب برنامه های بهداشت محیط در ایام اربعین

طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بویژه در محل اسکان زائرین خارجی و ایرانی از 16 مهرماه آغاز شده و تا 3 آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.

 

1-      هماهنگیهایی لازم با نماینده مصلی صورت گرفته و بازرسی های میدانی بعمل آمده است.

<![if !supportLists]>2-      <![endif]>پایش های میدانی توسط همکاران در برنامه طرح تشدید انجام و محل استقرار و حضور اتوبوس های پاکستانی رصد می‌گردد.

<![if !supportLists]>3-      <![endif]>از مورخ 13/7/98 به طور رسمی هر روز تیم بهداشت محیط جهت اقدامات بازرسی و هماهنگیهای اولیه در محل مصلی حضور یافته و تا پایان برنامه ادامه خواهد داشت.

<![if !supportLists]>4-      <![endif]>رسانه های بهداشتی آماده و در محل مصلی نصب و یا بین زائران در حال توزیع می‌باشد.

<![if !supportLists]>5-      <![endif]>بنر آموزشی بهداشت به تعداد 35 عدد پرتابلی و اویزی به مناسبت اربعین در محل مصلی، جمکران، شاه جمال، پارکینگ شرقی حرم و در سطح شهر انجام شد و یا در دست اقدام است.

<![if !supportLists]>6-      <![endif]>با مسئولین پسماند هماهنگی بعمل آمد تا نسبت به تحویل سطل های زباله ( قابل بازیافت) به تعداد کافی اقدام نمایند.

<![if !supportLists]>7-      <![endif]>به مسئولین مربوطه در شهرداری جهت شستشوی جوی آب داخل مصلی و محیط اطلاع رسانی گردید.

<![if !supportLists]>8-      <![endif]>مشکلاتی که در طی روزهای اول مشاهده شده و انشا ا... در دستور کار مسئولین جهت رفع قرار خواهد گرفت عبارتند از:

<![if !supportLists]>-         <![endif]>لزوم استفاده از لباس کار مناسب ، دستکش و رعایت بهداشت فردی توسط کلیه دست اندرکاران مواد غذائی و غرفه های عرضه چای و .. .

<![if !supportLists]>-         <![endif]>کارت بهداشتی دست اندرکاران و مشمول انجام معاینات بهداشتی

<![if !supportLists]>-         <![endif]>نیاز به عدم مداخله و استفاده از افراد متفرقه در توزیع و پخش غذا

<![if !supportLists]>-         <![endif]>نیاز به آموزش اولیه بهداشت برای کلیه دست اندرکاران ارائه خدمات نظافتی، غرفه داران، توزیع کنندگان غذا و ..

از منظر رعایت بهداشت فردی- ظروف و جلوگیری از آلودگی ثانویه

<![if !supportLists]>-         <![endif]>از پتوهای ذخیره شده جهت استفاده زائران، بازرسی بعمل آمد که نیاز به شستشو کامل و گندزدائی داشته و پتوهای غیر قابل استفاده می بایست جداسازی گردند.( نحوه ذخیره سازی پتوها نیاز به اصلاح دارد)

<![if !supportLists]>-         <![endif]>دفع پسماند در محیط صحیح نبوده و انشا ا... با موضوعیت بند 8 تا بخش قابل توجهی مدیریت گردد.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>شرایط محل شستشوی ظروف قسمت بانوان طبق دستورالعمل های بهداشتی نیست.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>پساب خروجی از آب سرد کن های تعبیه شده در محیط رها شده و مجرای فاضلاب رو متصل نیست.

لازم به ذکر است طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بویژه در محل اسکان زائرین خارجی و ایرانی از 16 مهرماه آغاز شده و تا 3 آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 33940
کلمات کلیدی