زنگ سلامت در استان قم در اولین روز از هفته سلامت نواخته شد

همزمان با نخستین روز از هفته سلامت، آیین نواخته شدن زنگ سلامت در دبیرستان فرزانگان دکتر اسحاق حسینی قم و با حضور دکتر ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و دکتر حسینی فاضل مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد.در این مراسم دکتر حسینی فاضل، مدیرکل آموزش و پرورش استان ضمن اشاره به ضرورت وجود سه اصل اساسی آموزش، امنیت و سلامت در هر کشوری اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی ایران، همه شاخص های سلامت ، امنیت و آموزش پیشرفتهای قابل قبولی برای کشور عزیزمان ایران حاصل شده و بخصوص در بخش سلامت خاطر همه هست که چه استرس و ا ضطرابی در جامعه جهانی و بالطبع در کشورمان مشاهده شد ولی با گذشت دوره  خیلی کوتاهی به حد مطلوبی رسید و این دستاورد با مشارکت جامعه آموزش، فرهنگی، دانش آموزی و جامعه سلامت امکان پذیر گردید. 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در بخشی از سخنان خود گفت: همگان در توسعه امر سلامت وظیفه داریم و باید بکوشیم تا مقوله سلامت را فراگرفته و به دیگران نیز آموزش دهیم.
دکتر ابرازه تصریح کرد: دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت می توانند در گسترش موضوع سلامت و ارتقا سواد سلامت به جامعه کمک کنند.
 
همچنین در این آیین از حامیان سلامت استان قم قدردانی شد. در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از آثار تهیه شده دانش آموزان در حوزه سلامت نیز دایر شده بود که مورد استقبال واقع شد.
 

اول تا هفتم اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده، که هفته سلامت امسال با محوریت صیانت از خانواده و جوانی جمعیت و با شعار "سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد" دنبال خواهد شد.

 

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید