در نهمین روز از فصل بهار، تعداد نظارتهای بهداشتی در طرح سلامت نوروزی از مرز 6 هزار مورد گذشت

دکتر سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن تاکید بر رعایت اصول بهداشتی از سوی متصدیان صنوف مختلف عرضه مواد غذایی گفت: از شروع طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارتهای بهداشتی تا پایان روز هشتم فروردین ماه، تعداد 6هزار و 10 مورد نظارت انجام شده است که بیشترین موارد آن از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به تعداد 4466 مورد و 746 مورد نیز بصورت گشت مشترک با سازمانهای مرتبط بوده است.
رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه افزود: بازرسان بهداشت محیط طی بازدیدها ضمن انجام 4407 مورد سنجش بار میکروبی با دستگاههای پرتابل، تعداد 372 مورد نمونه بردرای از آب و مواد غذایی حساس انجام داده و بیش از 16ونیم تن مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف را توقیف و از چرخه عرضه و مصرف خارج نمودند.
دکتر محبی با اشاره به اهمیت گزارشات مردمی تخلفات بهداشتی گفت: تعداد 201 مورد گزارش رسیده به سامانه 190 در این مدت رسیدگی و تعداد 10 امکنه متخلف پلمپ و تعداد 80 متصدی به مراجع قضایی معرفی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از همشهریان گرامی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به سامانه 190 گزارش نمایند.