• 1401/08/18 - 12:21
  • 194
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین کارگاه آموزش پیشرفته کشوری رویکرد نوین HIV و نحوه انجام تست سریع ایدز ویژه هسته مدرسین استانی

در جهت تقویت هسته مدرسین استانی ایدز، دومین کارگاه آموزش پیشرفته کشوری رویکرد نوین HIV و نحوه انجام تست سریع ایدز در مرکز بهداشت برگزار شد. در این کارگاه سه روزه که از 16 آبان ماه لغایت 18 آبان برگزار گردید

 
 
در جهت تقویت هسته مدرسین استانی ایدز، دومین کارگاه آموزش پیشرفته کشوری رویکرد نوین HIV و نحوه انجام تست سریع ایدز در مرکز بهداشت برگزار شد. در این کارگاه سه روزه که از 16 آبان ماه لغایت 18 آبان برگزار گردید کارشناس  مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت طبق آخرین استانداردهای پنجمین برنامه استراتژیک ملی کنترل عفونت HIV ، آموزش های لازم را به اعضای هسته مدرسین استان قم و کاشان ارائه کرد. هدف از برگزاری این کارگاه، تقویت و ارتقاء سطح کیفی آموزشها در زمینه کاهش انگ و تبعیض در HIV/AIDS  می باشد. 
هسته مدرسین هر استان در زمینه ایدز متشکل از اعضای برخی سازمانهای مرتبط از جمله معاونت بهداشتی، معاونت درمان، سازمان ورزش و جوانان، وزارت علوم، نیروهای مسلح، زندان، هلال احمر و  بهزیستی می باشد که این افراد با کسب اطلاعات و دریافت آموزش های لازم درخصوص  رویکرد نوین اچ ای وی/ ایدز و کاهش انگ و تبعیض،  بصورت آبشاری اقدام به تربیت مربیان متبحر و توانمند نموده و این مربیان نیز در برنامه های مختلف و ایجاد فرصتهای  آموزشی ، آموزه های خود را به عموم آحاد جامعه منتقل می نمایند. 
 
 
شایان ذکر است کاهش انگ و بدنامی بیماری HIV و اصلاح باورهای غلط از اهداف اصلی برنامه کنترل HIV است که زیر ساخت و مبنای اصلی برای فراهم آوردن امکان رسیدن به سایر اهداف برنامه کنترل اچ آی وی می باشد.  
 
کنترل اپیدمی اچ آی وی در گرو دستیابی به سه هدف مهم می باشد: افراد مبتلا شناسایی شوند، به خدمات درمانی دسترسی پیدا کنند ، تحت درمان قرار گیرند و درمان را تا آخر عمر ادامه دهند تا با یک درمان موثر، تعداد ویروس در خون آنها به قدری پایین آید که ضمن تضمین سلامت خود ، احتمال انتشار بیماری به سایرین به حداقل ممکن برسد. اما انگ و بدنامی و باورهای غلط در جامعه از موانع اصلی و مهم در دستیابی به اهداف فوق می باشند . انگ و تبعیض و ترس از بیماری منجر می شود افراد برای تشخیص اقدام نکند و یا درصورت تشخیص ، برای دریافت خدمات مراجعه نکنند و یا اگر تحت درمان هستند، درمان را نیمه کاره رها کنند. لذا وجود یک مدل آموزشی استاندارد که منجر به کاهش انگ ناشی از بیماری و اصلاح باورهای غلط شود امری اجتناب ناپذیر است . در همین راستا لازمست کلیه استانها با تقویت هسته مدرسین خود و آشنایی با " رویکرد نوین آموزش اچ آی وی " اقدام به تربیت مربیان توانمند جهت آموزش جامعه بنمایند.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 55069

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید