از مجموع نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بیش از 4هزارو 400 بازدید اختصاص به بازدید از مراکز تهیه، توزیع وفروش مواد غذایی دارد
این در حالیست که تعداد 726 مورد از بازدید ها به مراکز و اماکن عمومی و 440 مورد به مراکز و اماکن بین راهی و 242 مورد نیز مربوط به سامانه های آبرسانی می باشد.
با توجه به اهمیت رعایت اصول بهداشتی درمراکز تهیه و عرضه مواد غذایی بیشترین آمار بازدید های بازرسان مرکز بهداشت به نظارت بر این مراکز اختصاص یافته است بطوریکه از مجموع 6531 مورد نظارت بهداشتی از آغاز تشدید نظارتهای بهداشتی تعداد 4464 مورد آن مربوط به بازدید از مراکز تهیه، توزیع وفروش مواد غذایی دارد که طی آن 115 مورد نمونه برداری از مواد غذایی حساس و 207 مورد نمونه برداری از آب انجام شده و در نهایت منجر به معدوم سازی 7670 کیلو مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف شده است.
این در حالیست که تعداد 726 مورد از بازدید ها به مراکز و اماکن عمومی و 440 مورد به مراکز و اماکن بین راهی و 242 مورد نیز مربوط به سامانه های آبرسانی می باشد.
از جمله بازدیدهای با اهمیت در طرح سلامت نوروزی ، بازدید در قالب تیم های مشترک می باشد. در طرح سلامت نوروزی امسال تا کنون تعداد 659 مورد بازدید مشترک با نمایندگان سازمانهای مرتبط با حوزه بهداشت صورت گرفته است.
از موارد دیگر در پیگیری های بازرسان مرکز بهداشت می توان به رسیدگی به شکایات رسیده به سامانه 190 اشاره نمود. از ابتدای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی تعداد 213 مورد شکایت گزارش شده به سامانه کشوری وزارت بهداشت پیگری و رسیدگی شده است و در مجموع تعداد 204 اخطار کتبی و 48 مورد معرفی متصدیان متخلف به مراجع قضایی صورت پذیرفته است.