1850 مورد نظارت بر اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و 5 مورد پلمپ در روز گذشته
تعداد کل بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت در روز گذشته مورخ 2 اردیبهشت ماه 1850مورد بود که تعداد 5 مورد از صنوف متخلف پلمپ و جهت 119 مورد اخطار صادر گردید. در این روز همچنین 6 قلیان سر که جزو صنوف پرخطر می باشند و باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند فعالیت خود را از سر گرفته بودند
1850 مورد نظارت بر اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و 5 مورد پلمپ در روز گذشته
تعداد کل بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت در روز گذشته مورخ 2 اردیبهشت ماه 1850مورد بود که تعداد 5 مورد از صنوف متخلف پلمپ و جهت 119 مورد اخطار صادر گردید. در این روز همچنین 6 قلیان سر که جزو صنوف پرخطر می باشند و باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند فعالیت خود را از سر گرفته بودند که با مداخله بازرسان مرکز بهداشت در قالب گشت مشترک با تعزیرات، صمت، نیروی انتظامی و اماکن تعطیل و غیرفعال شدند . لازم به ذکر است تعداد 683 مورد از صنوف نیز در روز گذشته اقدام به ثبت صنف خود و دریافت کد رهگیری نمودند.
از جمله فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت می توان به موارد ذیل نیز اشاره نمود:
<![if !supportLists]>· <![endif]>پلمپ یک واحد چلو کبابی در معیت بهداشت و اماکن
<![if !supportLists]>· <![endif]>پلمب یک واحد صنفی در جاده قدیم تهران به علت عدم ارائه اطلاعات و عدم همکاری در اجرای بازرسی و به دستور قضایی، برابر ماده ۱۰۴ قانون کار
<![if !supportLists]>· <![endif]>گشت مشترک با اماکن و پیگیری قلیا نسرا های فعال و مراکز تجمعی جهت مقابله با بیماری کرونا
<![if !supportLists]>· <![endif]>صدور اخطاریه تعطیل دو واحد شیرینی فروشی به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی.
<![if !supportLists]>· <![endif]>صدور اخطاریه تعطیل به واحدهای پر تراکم اطراف پاساژ الزهرا
<![if !supportLists]>· <![endif]>بازدید مجدد از یکی از آرایشگاه مردانه که علیرغم تذکر قبلی فعال بود در معیت بهداشت و اماکن و اخطار اماکن
<![if !supportLists]>· <![endif]>بازدید مجدد از نانوایی در معیت بهداشت و اماکن و صدور صورتجلسه پلمپ
<![if !supportLists]>· <![endif]>نطارت بر رعایت دستورالعملها، مجتمع مهر و ماه
<![if !supportLists]>· <![endif]>نظارت بر غربالگری روزانه سلامتی شاغلین توسط کارفرماهای صنایع
<![if !supportLists]>· <![endif]>گندزدایی منزل فرد مبتلا به کرونا
<![if !supportLists]>· <![endif]>اخطار ثبت سامانه با صنوفی که هنوز اقدام نکرده بودند.
<![if !supportLists]>· <![endif]>نظارت بر رعایت دستورالعمل ها، آموزش و اخذ کد رهگیری توسط بازرسان در صورت نیاز
<![if !supportLists]>· <![endif]>آموزش لزوم ثبت کارگاههای کشاورزی و خانگی در سامانه، و رعایت اصول فاصله گذاری
<![if !supportLists]>· <![endif]>اصلاح وضعیت یک واحد آبمیوه فروشی وتاکید بر عدم پذیرش مشتری داخل مغازه.
<![if !supportLists]>· <![endif]>کشف و معدوم سازی مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر مجاز همزمان با بازرسیهای بهداشتی