هشدار رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه برای پیشگیری از انتقال کرونا از طریق نان
یکی از راههای بسیار مهم و انتقال غیر محسوس ویروس کرونا به داخل منازل نانهای سنتی است.
یکی از راههای بسیار مهم و انتقال غیر محسوس ویروس کرونا به داخل منازل نانهای سنتی است.
از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خود داری کنید.
از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برسهای عمومی که معمولاً در نانواییها وجود دارد، پرهیز کنید.
اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پائین حتی فریز کردن در فریزر، ویروسهای موجود در نان را از بین نمیبرد.
تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.
استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهی تابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه میشود.