• 1396/01/01 - 09:40
  • 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آخرین روز از اسفند 1395 همزمان با لحظات زیبای حلول سال جدید

به همت تیم نظارتی مرکز بهداشت شهرستان معاونت بهداشتی بازرسین بهداشتی بر حجم و دقت فعالیت نظارتی خود نسبت به مراکز عرضه مواد غذایی اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران و مناطق حاشیه ایی شهر افزودند.

 

 

به همت تیم نظارتی مرکز بهداشت شهرستان معاونت بهداشتی  بازرسین بهداشتی   بر حجم و دقت  فعالیت نظارتی خود نسبت به مراکز عرضه مواد غذایی  اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران و مناطق حاشیه ایی شهر افزودند.

استفاده از تجهیزات پرتابل جهت  سنجش دمای کباب کوبیده و گوشت داخل یخچال و سردخانه و زمان مصرفی روغن استفاده  شده در سرخ کردن مواد غذایی  و سنجش کلر باقیمانده آب شیرین  در مخازن آب آشامیدنی از فعالیت های ارزشمند مهندسین بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در روز پایانی سال 95 بود.

سنجش کلر باقیمانده آب شیرین مخازن آب شرب مسجد مقدس جمکران،سنجش دمای برودت گوشت کوبیده داخل یخچال و سردخانه در یکی از رستوران ها در پی شکایت 190 در خصوص عرضه کباب مانده و فاسد و نظارت بر وضعیت محل استراحت یک رستوران، تزکر به یک مرکز تهیه سوهان بخاطر چیدمان غیر بهداشتی وسایل و تجهیزات ،نمونه برداری و کلر سنجی آب شرب آب منطقه 4 ،معدوم کردن کیک های تاریخ گذشته در یک فروشگاه مواد غذایی، و کنترل وضعیت جسمی و استفاده از لباس های مناسب در یک اغذیه فروشی  اهم فعالیت  اکیپ های بهداشتی در روز پایانی سال 95 می باشد .

روابط عمومی معاونت بهداشتی

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 26362
کلمات کلیدی