• 1390/04/14 - 07:18
  • 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نشست خبری بیماریهای منتقله از آب و غذا

نشست خبری

دکتر محمدیان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در نشستی خبری با خبرنگاران جراید، خبرگزاریها و صدا و سیما به تشریح جنبه های مختلف بیماری های منتقله از آب و غذا بخصوص وبا(التور) پرداختند.

دکتر محمدیان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در نشستی خبری با خبرنگاران جراید، خبرگزاریها و صدا و سیما به تشریح جنبه های مختلف بیماری های منتقله از آب و غذا بخصوص وبا(التور) پرداختند.

در این نشست دکتر محمدیان راه انتقال این بیماری را تماس مستقیم با عامل بیماری که نوعی باکتری است عنوان کردند که از طریق مصرف آب و مواد غذایی آلوده ممکن است روی دهد. وی مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری ها را شستشوی مرتب دستها با آب و صابون بخصوص قبل از صرف غذا و بعد از دستشویی، شستشو و ضد عفونی میوه و سبزی قبل از مصرف، استفاده آز آبهای بهداشتی و مطمئن و خرید مواد غذایی بهداشتی از اماکن مطمئن برشمردند.

در این نشست که در آستانه برگزاری اعیاد شعبانیه صورت گرفت دکتر محمدیان برگزاری جشن نیمه شعبان و میلاد امام زمان(عج) را نیازمند حمایت های ملی دانست و امکانات استان قم را برای پذیرایی از زائران ناکافی ارزیابی کرد.

وی عدم وجود کارخانه های یخ بهداشتی و بسته بندی شده در استان را از مشکلات بزرگ استان در این زمینه اعلام کرد و خواستار تخصیص تسهیلاتی از سوی مسئولین برای ایجاد چنین کارخانه ای شدند.

 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 5264
کلمات کلیدی