پلمپ یک واحد رستوران به دلیل نواقص بهداشتی
یک واحد رستوران به دلیل داشتن نواقص بهداشتی از لحاظ بهداشت ساختمان ،بهداشت عمومی محل و بهداشت ابزار و لوازم پلمپ گردید .
یک واحد رستوران به دلیل داشتن نواقص بهداشتی پلمپ گردید . در ادامه نظارتهای بهداشتی بازرسان مرکز بهداشت شهرستان از اصناف مختلف، این واحد صنفی به دلیل مشکلات بهداشتی فراوان از جمله بهداشت ساختمان ،بهداشت فردی، بهداشت محیط و بهداشت ابزار و لوازم پلمپ و از ادامه فعالیت آن جلوگیری بعمل آمد.
|