• 1399/05/08 - 18:18
  • 147
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی ذبح قربانی در عید سعید قربان

به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان نکات ذیل را رعایت فرمایید.

 

به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان نکات ذیل را رعایت فرمایید.

<![if !supportLists]>1.      <![endif]>از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.

<![if !supportLists]>2.      <![endif]>دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.

<![if !supportLists]>3.      <![endif]>ذبح دام را صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید

<![if !supportLists]>4.      <![endif]>افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش ، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند. همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

<![if !supportLists]>5.      <![endif]>گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود.

<![if !supportLists]>6.      <![endif]>جکر و سایر امعا و احشای دام پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه در یخچال مصرف شود.

<![if !supportLists]>7.      <![endif]>به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیاری وناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 36756