شرح گزارش فعالیتهای انجام شده در قالب برنامه های بهداشت محیط در ایام اربعین
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بویژه در محل اسکان زائرین خارجی و ایرانی از 16 مهرماه آغاز شده و تا 3 آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.
1- هماهنگیهایی لازم با نماینده مصلی صورت گرفته و بازرسی های میدانی بعمل آمده است.
<![if !supportLists]>2- <![endif]>پایش های میدانی توسط همکاران در برنامه طرح تشدید انجام و محل استقرار و حضور اتوبوس های پاکستانی رصد میگردد.
<![if !supportLists]>3- <![endif]>از مورخ 13/7/98 به طور رسمی هر روز تیم بهداشت محیط جهت اقدامات بازرسی و هماهنگیهای اولیه در محل مصلی حضور یافته و تا پایان برنامه ادامه خواهد داشت.
<![if !supportLists]>4- <![endif]>رسانه های بهداشتی آماده و در محل مصلی نصب و یا بین زائران در حال توزیع میباشد.
<![if !supportLists]>5- <![endif]>بنر آموزشی بهداشت به تعداد 35 عدد پرتابلی و اویزی به مناسبت اربعین در محل مصلی، جمکران، شاه جمال، پارکینگ شرقی حرم و در سطح شهر انجام شد و یا در دست اقدام است.
<![if !supportLists]>6- <![endif]>با مسئولین پسماند هماهنگی بعمل آمد تا نسبت به تحویل سطل های زباله ( قابل بازیافت) به تعداد کافی اقدام نمایند.
<![if !supportLists]>7- <![endif]>به مسئولین مربوطه در شهرداری جهت شستشوی جوی آب داخل مصلی و محیط اطلاع رسانی گردید.
<![if !supportLists]>8- <![endif]>مشکلاتی که در طی روزهای اول مشاهده شده و انشا ا... در دستور کار مسئولین جهت رفع قرار خواهد گرفت عبارتند از:
<![if !supportLists]>- <![endif]>لزوم استفاده از لباس کار مناسب ، دستکش و رعایت بهداشت فردی توسط کلیه دست اندرکاران مواد غذائی و غرفه های عرضه چای و .. .
<![if !supportLists]>- <![endif]>کارت بهداشتی دست اندرکاران و مشمول انجام معاینات بهداشتی
<![if !supportLists]>- <![endif]>نیاز به عدم مداخله و استفاده از افراد متفرقه در توزیع و پخش غذا
<![if !supportLists]>- <![endif]>نیاز به آموزش اولیه بهداشت برای کلیه دست اندرکاران ارائه خدمات نظافتی، غرفه داران، توزیع کنندگان غذا و ..
از منظر رعایت بهداشت فردی- ظروف و جلوگیری از آلودگی ثانویه
<![if !supportLists]>- <![endif]>از پتوهای ذخیره شده جهت استفاده زائران، بازرسی بعمل آمد که نیاز به شستشو کامل و گندزدائی داشته و پتوهای غیر قابل استفاده می بایست جداسازی گردند.( نحوه ذخیره سازی پتوها نیاز به اصلاح دارد)
<![if !supportLists]>- <![endif]>دفع پسماند در محیط صحیح نبوده و انشا ا... با موضوعیت بند 8 تا بخش قابل توجهی مدیریت گردد.
<![if !supportLists]>- <![endif]>شرایط محل شستشوی ظروف قسمت بانوان طبق دستورالعمل های بهداشتی نیست.
<![if !supportLists]>- <![endif]>پساب خروجی از آب سرد کن های تعبیه شده در محیط رها شده و مجرای فاضلاب رو متصل نیست.
لازم به ذکر است طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بویژه در محل اسکان زائرین خارجی و ایرانی از 16 مهرماه آغاز شده و تا 3 آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.