لیست اخبار صفحه :26
معلولیت و بلایا
معلولیت ناتوانی نیست

معلولیت و بلایا

20 مهر ماه بعنوان روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی نامیده شده است. به دلیل اهمیت وحساسیت بحث معلولین و ناتوانان، سازمان جهانی بهداشت شعارامسال را بنام معلولیت و بلایا عنوان کرده اند.کشورمان ایران جزء کشورهای بلاخیز دنیاست و از 42 نوع بلیه شناخته شده حداقل 31 نوع آن در کشور ما رخ داده است. از تجربه های اخیر بلایا در کشور عزیز جمهوری اسلامی ایران آموخته ایم که بلاخبر نمی کند ولی هشدار می دهد و باید هشدارها را جدی گرفته و همواره آماده باشیم.

پدیده نو ظهور سالمندی
به مناسبت 9 مهر روز جهانی سالمند

پدیده نو ظهور سالمندی

سالمندي بعنوان يك فرايند زيستي و نه يك بيماري، پديده اي حياتي است كه به تدریج همگان را تحت پوشش قرار مي دهد. اگر چه وجود پديده سالمندي اجتناب ناپذیر است و غیر قابل توقف، لیکن مي توان با برنامه ريزي درست و بكارگيري روشها و مراقبتهاي اصولي از اختلالات و معلوليتهاي اين دوران پيشگيري نمود و يا اينكه آنرا به تعويق انداخت تا در نتیجه بتوان از عمر طولاني همراه با سلامت و رفاه بهتر، كه همواره هدف و آرزوي دولتها و بشر بوده بهره مند گردید.

روز جهانی قلب گرامی باد
روز جهاني قلب در اخرین یکشنبه سپتامبر هر سال بر گزار مي شود :

روز جهانی قلب گرامی باد

شعار امسال روز جهاني قلب 1392: "همواره در جاده قلب سالم حركت كنيد"

چرا تغذیه با شیرمادر اهمیت دارد؟
شروع تغذیه نوزاد با شیر مادر از ساعت اول تولد، کلید تداوم شیردهی و سلامت کودک

چرا تغذیه با شیرمادر اهمیت دارد؟

شیرمادر، این هدیه الهی بهترین و کامل ترین غذایی است که تا پایان 6 ماهگی تمام نیازهای غذایی شیرخوار را به تنهایی تامین می کند و شیرخوار نیاز به آب یا هیچ ماده غذایی دیگری ندارد.

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟
با توجه به افزایش بیماری تب مالت در سه ماهه اول سال 92

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟

بيماري تب مالت (بروسلوزيس) چيست؟ بيماري عفوني شايع و ناتوان كننده اي است كه با تب، ‌لرز و درد عضلات و مفاصل شروع شده نهايتا به لنگيدن پا و از كارافتادگي ختم مي شود؛ لازم به ذكر است بيماري تب مالت بيماري هزار چهره است و متأسفانه گاهي به علت تشابه علائم باليني با ساير بيماريها، امكان تشخيص سريع بيماري ميسر نمي باشد؛ لذا بيمار جهت تشخيص و درمان بيماري،‌ مخارج هنگفت ، صرف وقت و زمان زياد و مشكلات بيماري را براي زمان زيادي متحمل مي شود.

ارتقا سلامت تنها وظیفه بخش بهداشت نیست
منشور اتاوا

ارتقا سلامت تنها وظیفه بخش بهداشت نیست

اولین کنفرانس بین المللی ارتقائ سلامت در اتاوا کانادا در 21 نوامبر 1986 برگزار گردید و طی آن منشور اتاوا بمنظور سازماندهی فعالیت ها جهت رسیدن به بهداشت برای همه تا سال 2000 و پس ازآن ارائه شد. برگزاری این کنفرانس در حقیقت واکنشی به انتظارات جدید مطرح شده جنبش جدید بهداشت عمومی در دنیا بود

راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان
روزه عبادتی سلامت بخش

راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان

به طور کلی تغذیه صحیح، شامل مصرف متعادل و متناسب از گروه های اصلی غذایی (نان و غلات، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات، سبزی ها و میوه ها) و روغن های مایع می باشد که در کنار آن مصرف آب و مایعات، انجام فعالیت های روزانه به همراه کنترل وزن تأکید می شود. در ماه مبارک رمضان که مسلمانان از طلوع تا غروب خورشید ناشتا هستند، معمولاً غذای مصرف شده کمتر از غذای دریافتی در روزهای معمول است که خود عاملی سلامتی بخش برای افراد، در این ماه عزیز می باشد. رژیم غذایی متعادل در این ماه علاوه بر بهبود کلسترول خون، سبب کاهش اسید معده شده و از یبوست و دیگر مشکلات گوارشی پیشگیری می کند و در نهایت شیوه زندگی سالم و فعالی را موجب می شود.