• 1397/01/07 - 13:00
  • 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گروه مواد غذایی پروتئینی و گوشت بیشترین توقیفی در روز گذشته

در ششمین روز از فصل بهار و در ادامه طرح بسیج سلامت نوروزی طی 339 نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 590 کیلو مواد فاسد و غیر قابل مصرف توقیف گردید که بیشترین مقدار را گروه مواد غذایی پروتئینی و گوشتی به مقدار 212 کیلو به خود اختصاص داده است.

 

 

در ششمین روز از فصل بهار و در ادامه طرح بسیج سلامت نوروزی طی 339 نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 590 کیلو مواد فاسد و غیر قابل مصرف توقیف گردید که بیشترین مقدار را گروه مواد غذایی پروتئینی و گوشتی به مقدار 212 کیلو به خود اختصاص داده است. از موارد توقیفی می توان به مقادیری روغن سوخته، همبرگر، سس مرغ مانده، آب برگه کپک زده، بستنی غیرمجاز، برنج نگهداری شده در شرایط نامناسب، چیپس فله، کمپوت و دلسترهای تاریخ گذشته، ادویه جات کپک زده، شیرینی مانده، نمک غیرمجاز و صنعتی، جوش شیرین، جوهر لیمو و اسانس، خیارشور و ژامبون کپک زده اشاره نمود.

با عنایت به حضور جمع کثیری از زائرین و مسافرین در اماکن متبرکه به ویژه حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و نیز با توجه به اهمیت استفاده از آب سالم، کارشناسان بهداشت محیط به طور مستمر و بویژه در تعطیلات، ضمن بررسی سلامت آب های آشامیدنی و منابع آب، به نمونه برداری و کلرسنجی کلیه مخازن آب این اماکن می پردازند. در روز گذشته 91 مورد سنجش کلر آزاد باقیمانده و نیز 20 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و آب استخرها در سطح شهر انجام گردیده است.

در همین راستا، نظارت بر فعالیت هتل ها، مهمانپذیرها، مسافرخانه ها و رستوران ها بویژه در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر با شدت و دقت بیشتری توسط بازرسان در حال انجام می باشد و در صورت نیاز نظارتها در قالب اکیپ های مشترک با حضور کارشناسان سازمانهای مربوطه از جمله تعزیرات حکومتی، صنعت ، معدن و تجارت، گردشگری و ... صورت می پذیرد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 29115
کلمات کلیدی