• 1399/09/10 - 15:57
  • 145
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری وعرضه مواد غذایی

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی ( مثل رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه­های مرکزی، ساندویچی و نظایرآن(

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی ( مثل رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه­های مرکزی، ساندویچی و نظایرآن(

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در صورتی که بیماری زمینه ای و یا نقص ایمنی داریم حتی المقدور از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در هنگام داشتن علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>مراسم ها و مهمانی های مان را تا بهبود شیوع بیماری، برگزار نکنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>از لحظه خروج از منزل تا بازگشت به منزل حتما ماسک بزنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>حتی الامکان به رستوران نرویم و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارند، سفارش دهیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>فاصله یک یا دو متر را در صف ها و مسیرهای ورود و خروج رستوران ها، رعایت کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>از حضور در رستوران هایی که بیش از ظرفیت 50 درصدی استفاده کرده اند، خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در بدو ورود به محیط رستوران، دست های خود را ترجیحا با آب و صابون مایع شستشو دهیم و یا با مواد ضد عفونی کننده، ضد عفونی کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>قبل از غذا خوردن حتما دست های خود را با آب و صابون مایع،  بشوییم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که تهویه مناسب دارند و هوای تازه در آن جا جریان دارد، برویم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که چیدمان میز غذاخوری طوری است که فاصله حداقل یک متر رعایت شده است، برویم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در صورت مشاهده شاغلین در رستوران ها و مراکز طبخ غذا که علایم سرماخوردگی مانند سرفه و یا سایر علایم تنفسی دارند، به مدیریت اطلاع دهیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>توجه کنیم که شاغلین در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از وسایل محافظت فردی مانند ماسک، دستکش و ... استفاده کرده باشند.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در هنگام حضور در رستوران و خرید از مراکز طبخ غذای بیرون بر، از دست زدن به چشم، دهان و بینی خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>برای سفارش نوشیدنی در کنار غذا حتما از آب و نوشیدنی های بسته بندی شده استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>استعمال دخانیات در محیط های سربسته و به خصوص رستوران ها ممنوع است.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در هنگام نوشیدن انواع نوشیدنی ها از نی های یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>پرداخت وجه فقط از طریق کارتخوان و یا الکترونیکی باشد و در هنگام پرداخت از دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>به هیچ عنوان وجه پرداختی را به کسانی که در تهیه، طبخ و سرو غذا دخالت دارند، ندهیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>هنگام خرید غذای بیرون بر حتما غذاهایی که در ظروف یکبار مصرف و دارای پوشش محافظتی هستند، استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-     <![endif]>نمک، فلفل، سماق، قند، شکر و آب آشامیدنی باید در بسته بندی های یکبار مصرف یک نفره سرو شود و از قندان و نمکدان و نظایر آن ها استفاده نکنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در صورت استفاده از سالاد و سبزیجات در بسته بندی یکبار مصرف دارای مجوز استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>مواد غذایی که فاقد بسته بندی هستند، باید پوشش بهداشتی داشته باشند و در ظروف مناسب نگهداری شوند.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در صورت استفاده از سالاد بار، ضمن رعایت سالم سازی، ظروف سالاد بار از پوشش مناسب برخوردار باشد.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>از ظروف چیده شده بر روی میز غذاخوری مانند بشقاب غذا، قاشق و چنگال و لیوان استفاده نکنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>از میز غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارد، استفاده کنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>در صورت استفاده از سرویس های بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا، ضدعفونی و یا شستشوی دست­ها را فراموش نکنیم.

<![if !supportLists]>-          <![endif]>از پرداخت وجه نقد خودداری کنیم و پرداخت ترجیحا"به صورت آنلاین و یا کارتخوان باشد .

برای اعلام و گزارش عدم رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا با شماره تلفن 190 «سامانه پاسخگویی شکایات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی» تماس بگیریم

  • گروه خبری : مقالات آموزشی,اخبار طرح تحول
  • کد خبر : 37881