• 1394/03/26 - 10:45
  • 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زولبيا و باميه را از شیرینی فروشی های مجاز و دارای پروانه کسب که مقررات بهداشتی را رعایت می کنند خریداری نمائید

از خرید مواد غذایی آماده مصرف از قبیل زولبیا و بامیه ، حلیم ، نان و شیرینی سنتی، خرما ، کله پاچه، دل و جگر، بستنی، شربت آلبالو و زرشک و ... از دستفروشان و دوره گردان خودداری کنند

 

 

  •   محصولات زولبيا و باميه را از شیرینی پزی و فروشی های مجاز و در مورد حلیم از کبابی یا حلیم پزی های مجاز و دارای پروانه کسب که مقررات بهداشتی را رعایت می کنند خریداری نموده و حتماً فاکتور خرید دریافت نمایند.

 

 

 


  • به لحاظ مخاطرات بهداشتی استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی پلی استایرن جهت توزیع غذا و نوشیدنی های داغ و روغنی و اعلام ممنوعیت استفاده از این نوع ظروف توسط وزارت بهداشت در کلیه مراکز طبخ موادغذایی از قبیل حلیم پزی ، آشپزی، کباب و جوجه کباب، چایخانه ، اغذیه فروشی ها و مرغ سوخاری و پاچینی ، رستورانها و چلوکبابی ها و ... حتی توزیع نذورات غذایی داغ ، در هنگام خرید مواد غذایی یا توزیع نذورات استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی بعنوان جایگزین آن مد نظر قرار گیرد.

 


 


 


  •  از خرید مواد غذایی آماده مصرف از قبیل زولبیا و بامیه ، حلیم ، نان و شیرینی سنتی، خرما ، کله پاچه، دل و جگر، بستنی، شربت آلبالو و زرشک و ... از دستفروشان و دوره گردان خودداری کنند و در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده پروانه ساخت با شناسه نظارت بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء مصرف، نشانی دقیق کارخانه تولید کننده و سالم بودن بسته توجه کنند.

  •     ضروری است قبل از مصرف سبزیجات و میوه جات خام مراحل سالمسازی (شستشو، انگل زدایی و ضدعفونی) آنها رعایت گردد.

  •   هرگز مواد غذایی طبخ و آماده شده را در دمای محیط، بیش از 2 ساعت نگهداری نکنید و تهیه مواد غذایی برای سحر در منزل یا مساجد ترجیحاً در هنگام سحری تهیه و به صورت گرم مصرف شود.

  •        ضروری است صاحبان مشاغل مواد غذایی و اماکن عمومی در این ماه مبارک مقررات مربوطه و توصیه های بهداشتی را دقیق تر رعایت نموده و با مامورین بهداشت محیط همکاری نمایند..

  •  موقع خرید و مصرف خرما یا رطب حتماً در خصوص فساد و کپک زدگی آن دقت شده و قبل ازمصرف شستشو گردد.

  •   تاکید بر استفاده ازوغنهای با ترانس پایین و تفکیک استفاده از روغنهای پخت و مخصوص سرخ کردنی

  •    نمک مورد استفاده در سفره غذا  از نوع نمک تصفیه شده ید دار باشد.


 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 19932
کلمات کلیدی