• 1394/03/11 - 13:41
  • 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آموزشی ویژه متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی در اطراف مسجد مقدس جمکران در آستانه نیمه شعبان و ایام ارتحال

جلسه آموزشی ویژه متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی در اطراف مسجد مقدس جمکران در آستانه نیمه شعبان و ایام ارتحال

 

با قرار گرفتن در آستانه تعطیلات نیمه شعبان،ایام ارتحال امام و 15 خرداد و با عنایت به حضور میلیونی هموطنان گرامی از سراسر کشور در شهر مقدس قم و بخصوص در مسجد مقدس جمکران، و همچنین اهمیت رعایت مسائل بهداشتی از سوی متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی در اطراف جمکران، جلسه آموزشی با هدف آشنایی این اصناف با نکات بهداشتی، عصر روز 11 خردادماه جلسه آموزشی با حضور کلیه متصدیان مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی اطراف جمکران و مسیر راهی این منطقه برگزار گردید. 

در این جلسه آموزشی مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان با اشاره به اینکه حفظ سلامت زائرین و مسافرین بستگی به رعایت موازین بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز بستگی دارد رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت محیط، لباس کار، نظافت محل عرضه مواد غذایی، جمع آوری زباله ها، عدم بکارگیری افراد متفرقه و ناشناس و همچنین افراد مشکوک به بیماریهای اسهالی در عرضه مستقیم مواد غذایی بسیار مهم برشمردند. 

ایشان در ادامه با تاکید بر توزیع مواد غذایی بسته بندی شده دارای پروانه ساخت و دارای تاریخ مصرف و عدم استفاده از مواد غذایی فله، نحوه نگهداری مواد غذایی را در فضا و دمای مناسب راهی برای سلامت مواد غذایی عنوان نمودند و با توجه به گرمای هوا و احتمال بروز بیماریهای اسهالی، از متصدیان خواستند درصورت عدم امکان سالمسازی و گندزدایی صحیح سبزیجات تازه، از مصرف آنها اجتناب نموده و در نگهداری مواد غذایی پخته شده نهایت دقت را داشته باشند. 

درانتهای جلسه اعلام گردید در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت موازین بهداشتی و به خطر افتادن سلامت زائرین و مسافرین، هیچگونه اغماض و چشم پوشی نخواهد شد و با متخلف شدیدا بخورد لازم بعمل خواهد آمد. 

لازم به ذکر است  اطلاعیه بهداشتی و مطالب آموزشی در اختیار کلیه شرکت کنندگان در جلسه قرار گرفت. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 19739
کلمات کلیدی