• 1393/03/20 - 13:59
  • 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در آستانه نیمه شعبان

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا در آستانه نیمه شعبان

در آستانه نیمه شعبان و حضور تعداد کثیری از زائرین و مسافرین در استان قم بخصوص مسجد مقدس جمکران و با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا سمینار مدیریت بهداشت محیط با حضور کلیه کارشناسان، کاردانان و پرسنل بهداشت محیط و پیشگیری از بیماریهای مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در آستانه نیمه شعبان و حضور تعداد کثیری از زائرین و مسافرین در استان قم بخصوص مسجد مقدس جمکران و با هدف پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا کارگاه آموزشی مدیریت بهداشت محیط با حضور کلیه کارشناسان، کاردانان و پرسنل بهداشت محیط و پیشگیری از بیماریهای مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

با توجه به اهمیت موضوع ، در این کارگاه هم اندیشی، اساتیدی از وزارت بهداشت و درمان در خصوص بهداشت آب و غذا در مواقع طغیان بیماریهای ناشی از آب و بلایا، فاکتورهای کنترل کیفی میکروبی و شیمیایی آب و ارتباط آنها با جوانب بهداشت عمومی جامعه، آشنایی با قوانین و استانداردهای آب و فاضلاب نمونه برداری آب ، یخ و سبزی، اقدامات آب و فاضلاب در طغیانهای بیماریهای منتقله از آب و نحوه شستشوی مخازن و شبکه های آبرسانی مطالبی ارائه نمودند و مشارکت و همکاری سازمانهای مرتبط با این موضوع  را با کارشناسان و مسئولین مرکز بهداشت در سطح استان  مهم و حیاتی قلمداد نمودند. در این کارگاه کارشناسان و کاردانان با آخرین دستورالعملهای وزارت بهداشت در زمینه کنترل طغیانهای ناشی از آب و غذا آشنا شدند.
.
.
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 15585
کلمات کلیدی