• 1399/01/12 - 10:19
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم:

۱۳۷ نفربا تشخیص احتمالی ابتلابه کرونا در قم پذیرش شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته و تا ساعت ۱۴ امروز یازدهم فروردین‌ماه، ۱۳۷ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی ابتلا به کرونا پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم:

۱۳۷ نفربا تشخیص احتمالی ابتلابه کرونا در قم پذیرش شدند

دکتر قدیر

محمدرضا قدیر عصر دوشنبه در گفت‌وگویی افزود: ۵۸ تن از این تعداد در بخش‌های بیمارستان‌ها بستری و بقیه پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده‌اند.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته ، ۵۱ تن از بیماران بستری در بخش‌ها پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند.

وی گفت: با عنایت به در پیش بودن روز طبیعت، از همشهریان درخواست می‌کنیم در منازل مانده و به قطع زنجیره این ویروس کمک کنند.

قدیر همچنین تصریح کرد: با تمام توان در راستای راه‌اندازی بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) می‌کوشیم و در اسرع وقت این بیمارستان را راه‌اندازی می‌کنیم.

وی افزود: در حال حاضر ۱۵۰ تن در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) مشغول فعالیت بوده و در حال تلاش هستند تا این بیمارستان هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

مرکز درمانی امیرالمؤمنین(ع) در حیاط مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث‌شده است؛  این بیمارستان با ۲۱ هزار مترمربع زیربنا، دارای پد بالگرد بر روی بام برای انتقال مصدومان، بخش زنان، اعصاب و روان، جراحی، اطفال، ارتوپد، گوش و حلق و بینی، چشم و واحدهای پاراکلینیکی ازجمله تصویربرداری، سی‌تی‌اسکن، آزمایشگاه و داروخانه می‌باشد.