• 1396/08/21 - 13:46

کارگاه پیشگیری از سکته های مغزی ویژه داوطلبان سلامت برگزار شد

بمناسبت روز جهانی سکته مغزی و طی هماهنگی انجام شده با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم ، سمینارآموزشی ویژه داوطلبان سلامت با موضوع خطرسنجی وپیشگیری از بروز سکته های مغزی برگزار گردید.

بمناسبت روز جهانی سکته مغزی و طی هماهنگی انجام شده با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم ، سمینارآموزشی ویژه داوطلبان سلامت با موضوع خطرسنجی وپیشگیری از بروز سکته های مغزی در تاریخ 15/8/96 در سالن دکتر قریب مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. در این برنامه ابتدا کارشناس آموزش سلامت مرکز بهداشت به  موضوع لزوم تشکیل پرونده سلامت برای کلیه افراد خانواده اشاره کرده و سپس درمورد اجرایی شدن برنامه ایراپن توضیحات لازم را به داوطلبان سلامت ارائه دادند. در ادامه آقای دکترشریفی پور، متخصص مغز و اعصاب بیمارستان شهیدبهشتی مباحث مربوط به سکته های مغزی ازجمله: آشنایی با علائم بروز سکته ، زمان انتقال بیمار به مراکز درمانی مجهز ، معرفی و تاکید  بر تشخیص بهنگام عارضه جهت شروع سریع درمان را بطورجامع به حاضرین ارائه دادند. این دوره آموزشی با استقبال شرکت کنندگان  مواجه گردید و در خاتمه به سوالات مطرح شده نیز پاسخ لازم  داده شد .