• 1397/11/25 - 08:51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی مقابله با صدا در محیط کار ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای واحد کاری وبازرسین بهداشت حرفه ای

با حضور 12 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در واحدهای کاری بعنوان مسئول کمیته حفاظت وبهداشتکار وبازرسین بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، کارگاه آموزشی مقابله با صدا در محیط کار روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

با حضور 12 نفر  از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در واحدهای کاری بعنوان مسئول کمیته حفاظت وبهداشتکار وبازرسین بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، کارگاه آموزشی مقابله با صدا در محیط کار روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد. در این کارگاه دکتر حاجی زاده دکتری بهداشت حرفه ای ، در خصوص کنترل صدا در محیط کار و روشهای عملی کنترل صدا در محیط کارمطالب ارزشمندی ارائه نمودند. سپس کارشناسان واحدهای کاری شهپر ممتاز، کشتارگاه بهاران، وشرکت کیمیا سامانه سبز تجربیات خود را در زمینه وجود صدا در محیط های کاری ارائه کردند.