• 1401/06/11 - 20:40

پیام دکتر محبی رئیس مرکز بهداشت به مناسبت روز بهورز

����دکتر سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم روز بهورز را در پیامی به بهورزان سختکوش و پرتلاش و نیز مدیران و مربیان مرکز آموزش بهورزی تبریک گقت.
در این پیام آمده است :

♦️الگوی آموزش بهورز درایران یکی از بی بدیل ترین تجربیات جهانی برای تربیت بر مبنای نیار و مبتنی برهدف است؛ درخشش چشمگیر موفقیت‌های نظام سلامت در عرصه بین‌المللی مرهون تلاش‌های خستگی ناپذیر انسان‌هایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات پیشگیری از تهدیدات سلامتی برای جامعه روستایی در دورافتاده‌ترین مناطق جغرافیایی کشور  از هیچ کوشش دریغ نمی نمایند.

♦️ بهورزان از شمار ارزشمندترین و موثرترین سرمایه ها برای تحقق اهداف راهبردی نظام  سلامت بوده و خواهند بود. نقش و جایگاه بهورز و خانه‌های بهداشت در حفظ و ارتقائ سلامت روستا و بهبود شاخص های سلامت بر هیچ کس پوشیده نیست، بویژه در بسیج ملی مقابله با کرونا در سه سال اخیر شاهد تلاش و کوشش این عزیزان در مدیریت کنترل اپیدمی و واکسیناسیون همگانی کرونا در سطح روستاها بوده ایم.

♦️اینجانب ضمن تبریک صمیمانه ۱۲ شهریور، روز بهورز، به بهورزان عزیز و همچنین مدیران و مربیان مرکز آموزش بهورزی، از تلاش طاقت فرسای زحمتکشان این عرصه تقدیر و تشکر نموده و از درگاه خداوندگار هستی توفیقات روزافزون مسالت می نمایم.

دکتر سیامک محبی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان قم