• 1400/04/21 - 08:41

هفته حجاب و عفاف گرامی باد

بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. روزی که دژخیمان رضاخان مردم معترض به کشف حجاب را درمسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیدند.

بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. روزی که دژخیمان رضاخان مردم معترض به کشف حجاب را درمسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیدند.
دو واژه‌ی «حجاب» و «عفت» در اصل معنای منع و امتناع مشترک‎اند. تفاوتی که بین منع و بازداری حجاب و عفت است، تفاوت بین ظاهر و باطن است؛ یعنی منع و بازداری در حجاب مربوط به ظاهر است، ولی منع و بازداری در عفت، مربوط به باطن و درون است؛ چون عفت یک حالت درونی است، ولی با توجه به این که تأثیر ظاهر بر باطن و تأثیر باطن بر ظاهر، یکی از ویژگی‌های عمومی انسان است؛ بنابراین، بین حجاب و پوشش ظاهری و عفت و بازداری باطنی انسان، تأثیر و تاثر متقابل است. بدین ترتیب که هرچه حجاب و پوشش ظاهری بیش‌تر و بهتر باشد، این نوع حجاب در تقویت و پرورش روحیه‌ی باطنی و درونی عفت، تأثیر بیش‌تری دارد؛ و بالعکس هر چه عفت درونی و باطنی بیش‌تر باشد باعث حجاب و پوشش ظاهری بیش‌تر و بهتر در مواجهه با نامحرم می‌گردد.

حجاب؛ احترام به حرمت‌های الهی است و چادر و حجاب برتر بله بلند من است به یکتا معشوق عالم، به خدای مهربانم

شعار و عناوین هفته عفاف و حجاب سال 1400 :

شعار هفته: کرامت بانوان، حیا مردان، خانواده پایدار

شنبه (1400/4/19) حیا و عفت، نیاز همگانی، مطالبه عمومی

یک شنبه (1400/4/20) حیا و عفت، هویت اسلامی، اصالت ایرانی (شهادت حضرت امام محمد تقی(علیه السلام))

دوشنبه (1400/4/21) حیا و عفت، ازدواج پایدار، جامعه تمدن ساز (ازدواج حضرت علی(علیه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) - روز عفاف و حجاب - حمله به مسجد گوهرشاد)

سه شنبه (1400/4/22) حیا و عفت، قانون مداری، حقوق شهروندی (آغاز جنگ 33 روزه مقاومت اسلامی و رژیم صهیونیستی)

چهارشنبه (1400/4/23) حیا و عفت، ندای فطری، ضرورت جهانی (ورود پیامبر در سفر حجة الوداع)

پنج شنبه (1400/4/24) حیا و عفت، میثاق با شهیدان

جمعه (1400/4/25) حیا و عفت، شکوه بندگی، کرامت انسانی (روز بهزیستی و تامین اجتماعی)