• 1398/12/18 - 11:07
علی ابرازه:

هزار و ۲۰۰ بیمار کرونایی در قم به بهبودی کامل رسیده‌اند

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: اکنون هزار بیمار در پنج بیمارستان بستری شده و بیش از هزار و ۲۰۰ نفر نیز با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شده‌اند.

نشست خبری

علی ابرازه عصر امروز طی نشست خبری در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن تقدیر از حضور نمایندگان سازمان جهانی بهداشت در قم برای ارزیابی وضعیت این شهر اظهار کرد: بر اساس ارزیابی این تیم، وضعیت تشخیص و درمان در بیمارستان‌های قم مطلوب است.
وی اضافه کرد: تلاش شبانه‌روزی پرستاران، بیماران و کادر درمانی برای سازمان جهانی بهداشت بسیار قابل توجه بوده است.
وی ادامه داد: از دو روز گذشته بیماران بعد از مرخضی از بیمارستان به مرکز مراقبتی در نزدیکی جمکران منتقل می‌شوند تا بیماران بیماری خود را به دیگر افراد منتقل نکنند.
ابرازه تصریح کرد: موجودی حفاظت ما از نظر تجهیزات حفاظت فردی به صفر نرسیده اما همچنان در این عرصه نیازمند تامین تجهیزات هستیم.