• 1399/01/28 - 15:43

نظارت دکتر قدیر بر روند اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند

نظارت دکتر قدیر بر روند اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند

دکتر قدیر، رییس دانشگاه علوم پزشکی با حضوردر کنار یکی از اکیپ های بازرسان مرکز بهداشت از چندواحد صنفی بازدید نموده و با متصدیان صنوف مذکور گفتگو نمودند. ایشان با اشاره به نقش متصدیان و مردم در کنترل و پیشگیری از بیماری، رعایت اصول بهداشتی رامهمترین اقدام در این خصوص قلمداد نمودند. ایشان همچنین در یکی ازشعب فروشگاه جانبازان ضمن تقدیر از رئیس فروشگاه در رعایت پروتکل های بهداشتی اجرای کامل طرح فاصله گذاری و استفاده از وسایل حفاظت شخصی توسط متصدیان و مشتریان را بسیار مهم برشمردند.

درادامه بازدید دکترقدیر با حضوردر مرکز بهداشت شهرستان از واحد بهداشت محیط  و حرفه ای مرکز بهداشت بازدید نموده و ضمن عرض خداقوت و دست مریزاد ، پرسنل بهداشت را سربازان خط مقدم پیشگیری و کنترل کرونا درحال حاضر دانستند.