• 1394/12/03 - 12:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مشکلات پیرامون مراکز و پایگاههای سلامت در دفتر امور عمرانی استانداری مورد بررسی قرار گرفت

در جلسه ای با حضور معاون محترم امور عمرانی استانداری، ریاست محترم مرکز بهداشت استان و معاون فنی ایشان و همچنین نمایندگانی از ارگانها و سازمانهای مرتبط، چالش ها و مشکلات پیش روی معاونت بهداشتی در اجرای طرح تحول نظام سلامت مورد بررسی قرار گرفت.

در جلسه ای با حضور معاون محترم امور عمرانی استانداری، ریاست محترم مرکز بهداشت استان و معاون فنی ایشان و همچنین نمایندگانی از ارگانها و سازمانهای مرتبط، چالش ها و مشکلات پیش روی معاونت بهداشتی در اجرای طرح تحول نظام سلامت مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه که در محل استانداری برگزار گردید درخصوص  استقرار پایگاهها و مراکز سلامت در اماکن مسکونی، عدم تغییر تعرفه آب، برق و گاز این اماکن، تامین زیرساخت ارتباطی لازم جهت پایگاها و مراکز سلامت جامعه ، مالیات بر اجاره پایگاهها و مراکز، ساخت پایگاهها و مراکز سلامت جامعه در اراضی دولتی و غیردولتی با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده توسط وزارت بهداشت بحث و تبادل نظر انجام و راهکارهایی جهت رفع مشکلات موجود ارائه گردید. لازم به ذکر است مدیرانی از  شهرداری، شرکت آب و فاضلاب، مخابرات، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت توزیع نیروی برق، شرکت گاز ، امور مالیاتی و معاونت توسعه و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز حضور داشتند.